• A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [94.254.229.*]
    Przyszedłem na forum z czystej ciekawości jak tutaj ujadacie.
    MOLMEDICA, COLOMEDICA, siedziba w Poznaniu na Staszica, coś Wam to mówi? A może Pan Skiba Wam coś mówi?! Najpierw Zastal, który za jego rządów "pada", w międzyczasie tworzone potęgi "COLOMEDICA", "MOLMEDICA", które nagle z hukiem spadły a ubrani w papier toaletowy ludzi czekali na cud.
    Nic Wam to nie mówi? Ok, to módlcie sie dalej o cud.
    Skiba to krętacz i oszust, jeździ na wakacje za WASZE pieniądze.
    Ale powodzenia :-)
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [94.254.229.*]
    Zapomniałbym... Wiecie dlaczego nie ma upadłości sadowej?!
    "Art. 13.
    1. Sąd oddali wniosek o ogłoszenie upadłości, jeżeli majątek niewypłacalnego dłużnika nie wystarcza na zaspokojenie kosztów postępowania."

Dziękuje i czekajcie na likwidacje Waszych złotówek.
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Molmen [81.190.241.*]
    A ruda park galeria to nie majatek?
  • niestety nie Autor: ~antydoradca [83.10.47.*]
    tak zamknij oczy i wyobraż sobie: obligi biorą rudę
    zostają ci pozostałe długi quantum.....
    jest to ujemny majątek
    Quantum to spółka zależna.....
    wcale nie twierdzę, że obligi wezmą rudę......

ale sobie wyobraż taki scenariusz.....
    jako akcjonariusz - możesz zapomnieć o czymkolwiek.....

nawet nie jesteś w stanie tego skutecznie oprotestować.
    musiałbyś wprowadzić swojego człowieka do rady......

a tu masz towarzystwo wzajemnej adoracji - przecież możecie mieć swojego człowieka w radzie.
    AUTENTYCZNIE

Był taki moment, że obligi o tym myslały.....
    Ale

• Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Majkello [94.254.161.*]
    Ha ha. Kolejny już dzisiaj naganiacz. Sprawa została umorzone bo wierzyciel wycofał wniosek. Polecam zadzwonić do syndyka.
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [94.254.229.*]
    Szczerze, mam gdzieś Twoje pieniądze. Od dwóch godzin grzebie w sieci na temat tego pana i jestem przerażony jego powiązaniami i nowymi spółkami. Proszę Cie bardzo, poczytaj sobie prawo restrukturyzacyjne: http://isap.sejm.gov.pl/Download?id=WDU20030600535&type=1. Dokładnie przeczytasz to będziesz wiedział dlaczego postępowania restrukturyzacyjnego juz nie ma.
  • Bzdura Autor: ~Piotr [79.185.181.*]
    Przeczytaj sobie podstawę umorzenia z dnia 2 listopada. Nie ma tam powołania na ten art. który przywołałeś.
  • Re: Bzdura Autor: ~Dawid [94.254.229.*]
    Oczywiście, ze nie ma. Podali tylko sygnaturę akt oraz akt prawny z newconnect, który mówi, o obowiązku informowania akcjonariuszy. Myślisz, ze podadzą to w informacjach? Śmieszne.
    A czemu nie podali treści uzasadnienia pisemnego? Nie dostali od listopada? A może nie chcą podać?
    Mnie osobiście nie przekonuje raport na bazie "informacji telefonicznej". A może jakiś akt? Jakieś uzasadnienie?!
    Ludzie, uruchamiajcie szare komórki!
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~hans [188.125.152.*]
    a kiedy skiba był w molmedica?
    Dziwnym trafem Zastal Pana Prezesa Skiby ma udziały w MOLMEDICA. I dziwnym trafem nabyła je za jego rządów.
    PS. Prezesem zarządu MOLMEDICA jest kolega pana Skiby z uniwersytetu ekonomicznego w Poznaniu, byli ja jednym roku.
    Przypadek?
    To juz sobie sami odpowiedzcie.
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Majkello [94.254.161.*]
    Czego to naganiacze nie wymyślą:)
    Naganiacze? Na co? Chłopie, spolka kosztuje 4gr, słownie: 4 grosze. Tu bedzie bujać juz do końca swoich dni w przedziale 0.01-0.05 aż tego nie zdejmą a Ty nie zostaniesz z niczym.
    http://krs-pobierz.pl/molmedica-i13229
    http://krs-pobierz.pl/colomedica-i308760
    https://m.bankier.pl/notowania/akcje/ZASTAL
    Poczytaj, połącz fakty i jesteś w domu.
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Darek [213.233.147.*]
    A ten skiba toniebealrowniez udzialuw ladowaniu kismitow w klewkach, sorry a mize talibow?
    TY DAWID a corke ma na wydaniu moze? A jeszcze jedno skoro tak doskonale znasz zyciorys skiby to pewnie pewnie bedziesz wiedzial czy przypadkiem nie ma owczarka niemieckiego z rodowodem, bo skoro ubral mnie w akcje to moze jego owczarek moja suke by przy okazji pokrył? Prosze jak nie masz tego pod ręką to wez no poszukaj w necie najlepiej zeby bylo zdjecie owczarka ze Skiba to bardzo wazne bo od tego zalezy czy jutro dokupie za 4 gr czy sprzedam za 5 gr
    Nie zniżę sie do Twojego poziomu dyskusji.
    Połącz fakty, poszukaj, poczytaj. Wtedy będziesz wiedział w jakie gowno sie ubrałes.
    Powodzenia!
    Kolejny co bezinteresownie się przejmuje nasza kasą. Jakiś wyspy ich dzisiaj jest.
  • wasza Autor: ~antydoradca [83.10.47.*]
    kasą to się nie przejmuję.
    kupiliście za grosz - stracicie góra kilka tysięcy. Pewnie jedną wypłatę.

Ktoś ktoś mnie kiedyś pytał po co tu jestem. I chyba jasno napisałem, by ludzie, którzy mnie okradli nie sprzedali reszty akcji po fajnym kursie.
    I TYLKO tyle.

Wy - jesli nie jesteście od Zaleskiej - jesteście niestety leciutką ofiarą mojej polityki.
    Leciutko - bo oddziaływanie forum bankiera jest marginalne.

6/7 z was chcąc kupić - pisze BANKRUT, chcąc sprzedać pisze, że warto bedzie sprzedać.
    powiedzmy zasięg jest gimbazowy.
    Bo wzrosty robi się INACZEJ, o czym mam nadzieje wiecie......

W moim przypadku chodzi o to, że NOWI najczęsciej przeglądają forma - i to co im podaje wystarczy by POMYŚLEĆ.

specyficznie (i zwróć na to uwagę) jestem najcześciej aktywny WTEDY gdy się coś dzieje (stąd komentarz sprzed 8 dni - jeśli wiesz - chapeau BAS) starając sie wyprzedać zwyżkę.
    Nie wiem czy cokolwiek z niej ściągam.

poprzednio idealnie trafiłem w sprzedaż tej pani, która jest dla mnie bardzo cwanym oszustem.
    bo i mostostal i zastal i quantum pokazuje BRAK jakichkolwiek zasad.

bo biznes składa się też z porażek - jeśli ktoś ZAROBIŁ i do szcześcia potrzeba mu tego, by ci co mu dali pieniądze stracili - to po prostu jest nieprzyzwoity.....
    \
    W waszym przypadku straty wyniosą góra 200.000 złotych.
    czyli są symboliczne

tyle.
    moim zdaniem w raporcie bedzie BRAK aktywności (80%),
    na 10% raportu nie będzie.

Jeśli raportu nie będzie i będzie info, że Zastal sprzedał (5%) to macie pozamiatane
  • Re: wasza Autor: ~bul [83.3.216.*]
    Kolego masz może i dużo racji , ale pomyśl tak - jakby zastal chciał opuścić pokład to znając ich metodę podciągnął by kurs trochę wyżej a nie wywalił w tej cenie , patrząc na obrót z ostatnich dwóch dni to rzeczywiście było tego tyle , że jakby to był zastal to zszedłby do poziomu poniżej 5 % , oczywiście biorąc pod uwagę niemożliwy fakt , że tylko oni sprzedawali ... Nie patrząc na wolumen tylkko na wartość sesji wychodzi , że 10,11 obrót nieco ponad 300 tysi , 12,13 obrót nieco ponad 300 tysi ... Kolejna sprawa - Obiekt w Rudzie Śląskiej - W chwili obecnej tylko mediaexpert funkcjonuje , reszta pusta ale :
    1- Obiekt w bardzo fajnym miejscu przy DTS
    2- Gdy tylko jacyś wandale wybiją jakąś szybę natychmiastowo przyjeżdża serwis z wymianą - pytanie po co wymieniają jak ma iść do piachu ??? Taka szyba trochę kosztuje a sądząc po ilości szkła w koło obiektu to tych szyb trochę poszło ... Mieszkam 10 min od obiektu jak ktoś chce mogę w każdej chwili przesłać zdjęcia .

Tak więc według mnie za duży był obrót (kasa) przy wzrostach do obrotu przy zjeździe (kasa) by ktoś wywalał , jedno co może być to przejście akcji z zastalu (pisałem o tym wcześniiej) do innego podmiotu - to jest w stylu wiolki , teraz może być info o zejściu poniżej 5% wtedy wywalą resztę PKC , zbiją do 2-3 i ktoś to będzie przejmował , w przyszłym tygodniu info o nabyciu przez xxx .
    Należy również pamiętać , że oprócz obiektów spółka ma referencje , czasami same referencje są warte więcej ...
    Takie jest moje zdanie
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~mld [89.231.53.*]

no po intensywności nagonki widzę że będzie zjazd na 2-3 gr
    chcą zbić kurs czym da rady

no nic, pożyjemy zobaczymy ...
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~rudy [37.47.17.*]
    No to za 50 minut wywalac skoro to śmieci i bankrut
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [94.254.239.*]
    Jak tam Wasza MOLMEDICA?! Nadal wróżycie złote góry czy wygasiliscie marzenia? :-)
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~xxx [31.183.121.*]
    rudy sie ubral, a antydoradca nagania na spadki. Jak były wzrosty to zamknał m...., nie mogę już czytać Twoich "obiektywnych zdań. Nikogo nie przekonasz tym bredzeniem. Jak ktoś Cię prosił o sygnaturę sprawy to nawet nie potrafiłeś odpowiedzieć OBLIGU.

• Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [94.254.238.*]
    No i wyszło na moje. Gdzie są te ujadające psy, które wieszczyły wielkie miliony na kontach maklerskich?! MOLMEDICA to jeden wielki wał m.in. Pana Skiby, podobnie jak TOPMEDICA lecąca na pysk i COLOMEDICA. Światło zgaszone.
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~mieetek [89.65.182.*]
    wygrales bitwe, zobaczymy czy wygrasz wojne, mam akcje i czekam. Możesz sie teraz o....wac ze szczescia.
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~xxxde [31.0.71.*]
    Nie czytałem wpisów, ale Dawid z tym "a ja wam" to chciałeś kopać leżącego. Zostaw ludziom nadzieje bo reszty już nie ma.A swoją drogą musisz mieć strasznie ale to strasznie nudne życie skoro zaglądasz tu z bezinteresownej ciekawości. Liczę że się poprawisz mordo :)
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~mieetek [89.65.182.*]
    bylem już na paru spółkach co to gleboko w czarnej doopie były, raz na wozie a raz pod wozem...
    tu jeszcze na stype za wcześnie
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~ubrany [91.231.25.*]
    czekamy na wesele.
    Pan młody jeszcze szaleje na wieczorze kawalerskim
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [109.173.145.*]
    Lubię trolling :-)
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~ubrany [91.231.25.*]
    Żal mi Ciebie sprzedałeś z dużą stratą a teraz kwiczyś jak prosiak w rzeźni
    Dawid !
    Na Topce też jęczysz jak stara baba z wibratorem w ręku
    Ale z Ciebie wielki inwestor od zaliczania strat
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [94.254.239.*]
    Nigdy w życiu nie miałem MOLMEDICA w portfelu. Trafiłem na to badziewie przypadkiem prześwietlając Skibe i jego powiązania i walki. I z wielka radością i z popcornem w ręku czytałem te wszystkie wpisy co tu się dzieją i ludzie widzieli tutaj miliony juz na kontach maklerskich a maja grosze, których nigdy nie odzyskają. TOPMEDICA oczywiście, gniot, na którym straciłem, oj, 300zl. Ale świadomie zaryzykowałem pod spekulacje środki, które ugralem na głównym wiec w czym problem :-)
    Skiby nie było chyba w molmedice
    Twoja sprawa co tam sobie piszesz.
    Pisz dalej jak to ci w czymś pomaga
    Pozdrawiam
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~Dawid [109.173.145.*]
    Udziały w MOLMEDICA ma Zastal. A kto byl wiceprezesem Zastalu do marca 2015?! I kiedy Zastal kupował akcje MOLMEDICA i robił na niej spora wirówkę? Czyżby w marcu 2015?! Przypadek?! Czytaj co kupujesz i od społek zależnych od Skiby z dala! Żal mi troche Was bo wydymał ludzi jak na topce.
    PS. Adres siedziby MOLMEDICA jest czystym przypadkiem ulice obok poprzedniej siedziby TOPMEDICA.
    Trafiłem tutaj na forum przypadkiem po czasie z ciekawości.
    I jak, minęło ponad pół roku i nadal jesteście z papierem toaletowym, którego nigdy się nie wyzbędzie. Molmen, Piotr, Majkelo, jak Wasz papier? Nadal twierdzicie, że chciałem nagonić?
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~mieetek [149.254.181.*]
    Papier leży i gnije...
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: donz [46.134.56.*]
    Ja tu trafiłem za późno ale to moje początki , parę złotych w plecy tylko więc nie płacze
  • Re: A ja Wam powiem tak... Jesteście utopieni! :-) Autor: ~molcedur [77.65.95.*]
    trudno papier zgnije u mnie w portfelu
    na pewno nie oddam z taką stratą
    albo ze mną w górę albo w piach
    MOŻECIE SIĘ ............... !
[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,02 2016-07-01 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.