Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%
Kolego masz może i dużo racji , ale pomyśl tak - jakby zastal chciał opuścić pokład to znając ich metodę podciągnął by kurs trochę wyżej a nie wywalił w tej cenie , patrząc na obrót z ostatnich dwóch dni to rzeczywiście było tego tyle , że jakby to był zastal to zszedłby do poziomu poniżej 5 % , oczywiście biorąc pod uwagę niemożliwy fakt , że tylko oni sprzedawali ... Nie patrząc na wolumen tylkko na wartość sesji wychodzi , że 10,11 obrót nieco ponad 300 tysi , 12,13 obrót nieco ponad 300 tysi ... Kolejna sprawa - Obiekt w Rudzie Śląskiej - W chwili obecnej tylko mediaexpert funkcjonuje , reszta pusta ale :
1- Obiekt w bardzo fajnym miejscu przy DTS
2- Gdy tylko jacyś wandale wybiją jakąś szybę natychmiastowo przyjeżdża serwis z wymianą - pytanie po co wymieniają jak ma iść do piachu ??? Taka szyba trochę kosztuje a sądząc po ilości szkła w koło obiektu to tych szyb trochę poszło ... Mieszkam 10 min od obiektu jak ktoś chce mogę w każdej chwili przesłać zdjęcia .

Tak więc według mnie za duży był obrót (kasa) przy wzrostach do obrotu przy zjeździe (kasa) by ktoś wywalał , jedno co może być to przejście akcji z zastalu (pisałem o tym wcześniiej) do innego podmiotu - to jest w stylu wiolki , teraz może być info o zejściu poniżej 5% wtedy wywalą resztę PKC , zbiją do 2-3 i ktoś to będzie przejmował , w przyszłym tygodniu info o nabyciu przez xxx .
Należy również pamiętać , że oprócz obiektów spółka ma referencje , czasami same referencje są warte więcej ...
Takie jest moje zdanie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.