• 2 lata trzeba odczekać Autor: ~Alan [159.205.88.*]
    Fabryka na ukończeniu, szerokie perspektywy działalności a tu ktoś wywala na potęge po 1 gr Ja nazbierałem tego troszke, zaryzykowałem i czekam jakieś 2-3 lata wówczas powinny być pierwsze zyski. Taka jest moja strategia na tej spółce, a jaka jest wasza strategia ?
  • Re: 2 lata trzeba odczekać Autor: ~Grysik [62.233.140.*]
    jak będą sypać po 1 gr to 22 lata czekania
  • Re: 2 lata trzeba odczekać Autor: ~Nord500 [213.227.99.*]
    Za dużo prezes rozdał po 1 groszu. Teraz wywalają na potęgę to co dostali.Widocznie 1 grosz to dla nich już zysk, inaczej by poczekali na podbitkę.
     Pozostaje czekać aż się wysypią.
    Z innej beczki skoro produkcja rusza ostatniego maja to umowy kiedy będą podpisane?

• Re: 2 lata trzeba odczekać Autor: ~R8 [109.243.71.*]
    Od strony biznesowej bardzo podoba mi się projekt, ale z akcjami to faktycznie zrobili niezły bur.., bałagan.
    Tu nawet nie ma jak handlować akcjami.
    Tylko scalenie 1:100 może przynieść pożądany rezultat.
    Akcji nie posiadam, ale gdybym miał to chyba już faktycznie lepiej trzymał bymć te 2 lata aż do wykazania pierwszych zysków.
  • Re: 2 lata trzeba odczekać Autor: ~sena9 [89.67.212.*]
    ja akcje mam 5 lat, jescze od czasów pamiętnej kałzy, kupowałem zaraz przed tym jak pojawił się Sokołowski...wiec moge poczekać kolejne 5 lat:)

• Re: 2 lata trzeba odczekać Autor: ~Maestro [37.47.34.*]
    Dnia 2016-05-10 o godz. 17:47 ~sena9 napisał(a):
    > ja akcje mam 5 lat, jescze od czasów pamiętnej kałzy, kupowałem zaraz przed tym jak pojawił się Sokołowski...wiec moge poczekać kolejne 5 lat:)

HaH AHAHAHhhaaa

Cały rynek NC !!!
    czekanie latami na ,..... kolejną 'poczwarkę' , która ma się wykluć z wcześniejszego "super" 'waloru' , jak taka ruska matriuszka - tylko , że kolejne laleczki są coraz .... .... mniejsze niestety.

a Ty sena9 jeśli można spytać to ile masz lat ?? a może zamierzasz 120 -150 lat żyć ??
    tu na forum są już tacy, którzy planują UWAGA !!! przekazać te 'bezcenne' walory ..... wnukom a nawet (w razie co) pra-pra wnukom, więc jeśli nie zamierzasz 150 lat żyć lepiej testament notarialnie sporządzić, zawsze pewniej bo rodzina pozabija się po Twojej śmierci, (której Ci nie życzę) o te bezcenne "walory" . ...
    ale, ale nikt jak do tej pory nie jest nieśmiertelny ,... (chyba , że może na rynku NC pojawi się taka spółka która zagwarantuje akcjonariuszom nieśmiertelność .... jakiś "innowacyjny" "opatentowany" , "licencyjny" lek, może wehikuł czasu, może kamień fiziologiczny itp - i głupich na te akcje na N C na pewno nie zabraknie .) 

pozdr.

[x]
ECERAMICS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.