• trudno Autor: ~januszek [220.170.182.*]
    Było 16, dziś 15, jutro 14 , gruby coś wie i dlatego tak sypie. Coraz więcej osób się ewakułuje, byle zdążyć tez.
    Może raport zły. Super by było gdyby się po 15 udało wyjść jeszcze.
  • Re: trudno Autor: ~presto [89.74.44.*]
    Dnia 2016-05-09 o godz. 21:22 ~januszek napisał(a):
    > Było 16, dziś 15, jutro 14 , gruby coś wie i dlatego tak sypie. Coraz więcej osób się ewakułuje, byle zdążyć tez.
    > Może raport zły. Super by było gdyby się po 15 udało wyjść jeszcze.

A ty dziś dopiero się obudziłeś, czemu podczas sesji ni e lamentowałeś tak jak teraz :)
  • Re: trudno Autor: ~mi [91.193.208.*]
    Po jakiego grzyba piszesz te same głupoty w nowych wątkach. masz akcje to wystaw po 15 a znikną. i nie wprowadzaj ludzi w błąd.
  • Re: trudno Autor: ~mi [91.193.208.*]
    Co trudno? Tak powinieneś mieć na imię. Rodzice chcieli tylko się ksiądz nie zgodził. Trudno....jest januszek.
    Nie masz akcji. co czas na zakupy dobiega końca i jesteś zmartwiony. Nie wprowadzaj w błąd wystraszonych leszczy i nie żeruj na nich tylko kup po tyle ile jest albo nie kupuj i przestań siać zamęt.
    Nagle dziś się uruchomiłeś i wypociłeś naście lub dziesiąt postów w różnych wątkach pisząc to samo. Zmień nick na JANUSZ ARMAGEDON POGROMCA WYSTRASZONYCH REKINÓW
  • Re: trudno Autor: ~presto [89.74.44.*]
    Miałeś wychodzić pierwszy, cały wieczór tu nadawałeś w każdym wątku że wyskakujesz z rana i martwiłeś się czy zdążysz po 14gr zaspałeś?
  • Re: trudno Autor: ~hkj [37.47.15.*]
    moze puscil wszystko co mial PKC - toc jedna akcja zostala sprzedana rano.
  • Re: trudno Autor: ~Robespierre [31.0.11.*]
    To będzie armagedon nic dodać nic ująć
  • Re: trudno Autor: ~małygracz [90.127.200.*]
    Dnia 2016-05-09 o godz. 21:22 ~januszek napisał(a):
    > Było 16, dziś 15, jutro 14 , gruby coś wie i dlatego tak sypie. Coraz więcej osób się ewakułuje, byle zdążyć tez.
    > Może raport zły. Super by było gdyby się po 15 udało wyjść jeszcze.

Miałeś rację! Ja nie posłuchałem i zostałem z papierem a mogłem uciec po 15, teraz się martwię aby udało się jutro po 14 wyskoczyć, to chyba ostatnia szansa.
[x]
PRESTO 0,00% 0,04 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.