• Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Ohio [37.47.48.*]
    Jak myslicie znowu powtorka jak za wynikow rocznych? Spora wyprzedaz przed swietnymi wynikami?
  • Re: Autor: ~Jutrzen [84.10.40.*]
    Jesteś mądry jak twoje pytania - rynków nie obserwujesz?
    Sprzedaj i już nie kupuj
    Aha i słyszałem ,że cormay czeka na Ciebie

• Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Pawel [5.172.247.*]
    Niech skupują akcje wkońcu cześków zabraknie i kurs pójdzie do góry, jak jest wyprzedaż to akcje idą w dół jak jest skup to albo kurs jest stabilny albo idzie w górę
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~norma [95.49.58.*]
    na colianie każda akcja skupu to minus 10-20% na cenie - to ich stary numer jak zawsze na GPW zwanej szulernią
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Wolftek1 [188.146.0.*]
    Dnia 2016-05-09 o godz. 23:19 ~Pawel napisał(a):
    > Niech skupują akcje wkońcu cześków zabraknie i kurs pójdzie do góry, jak jest wyprzedaż to akcje idą w dół jak jest skup to albo kurs jest stabilny albo idzie w górę

Gdybym nie wiedział żeś Paweł pomyślałbym żeś Krzysiu Kolumb .Twój odkrywczy tekst zasługujący na nagrodę Nobla "jak jest wyprzedaż to akcje idą w dół" całkowicie mnie "rozwalił" choć czytając Twoje wypowiedzi zawsze dobrze się bawię.Zastanawiałem się czy piszesz aby pisać czy też masz ciągotki grafomańskie (które i u siebie zaobserwowałem) skłaniam się jednak ku tej 1 opcji.Co do końcowej części twojej wypowiedzi to sądzisz że jak kupują to chcą drogo kupić ,więc jesteś jedyną znaną mi osobą uważającą że sztuką jest "drogo kupić ,tanio sprzedać i głupio się ożenić".Tak więc pisz Paweł pisz bo odrobina humoru podobnie jak 1 kieliszek wódeczki nikomu jeszcze nie zaszkodziła.Pozdrowienia i ukłony.PS. I nie maltretuj że tak tych Cześków gdyż oni też być muszą, bo różnorodność w przyrodzie być musi ,inaczej byłoby nudno.
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~JayD [188.33.175.*]
    A ja się zastanawiam czy nie chcą za wszelką cenę zamknąć luki na 3,40 jeszcze przed wynikami, bo po to pewnie będzie ciężko.

• Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Bzdura [46.169.135.*]
    Luka jest już zamknięta! Szulernia i tyle... Niech się KNF przyjrzy , czy to nie insiderzy, tak kręcą...niech dowalą im srogą karę to się odechce
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~prot [37.47.130.*]
    Chcecie znać prawdę? Kolański wszedł w miedź dlatego leci razem z KGHM-em haha.
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Pawel [5.172.247.*]
    wiadomo że oni chcą kupić jak najtaniej, ale jeśli ktoś będzie im chętny sprzedać, ciekawe ile już kupili w II etapie? a wie ktoś ile kupili w I etapie? nie chce mi się szukać informacji
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~prot [37.47.130.*]
    Niewiele, z 70kilo ze średnią 3,60. Skup przeciągnęli o kilka miesięcy bo slabo wpadało.
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Wolftek1 [188.146.141.*]
    Jaki tam KNF. ZUS na nich napuścić niech likwidują jak petrola (dziś mają tam jazde 33% w dół).
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: gosc1313 [89.71.235.*]
    Luka została domknięta 28 kwietnia, proszę nie wprowadzać ludzi w błąd!
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~JayD [90.156.0.*]
    Jak to została domknięta, skoro zamknięcie z 21 marca było na 3,40 a 28 kwietnia zeszło do 3,42???
    Wyjaśnij mi to proszę...
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: gosc1313 [89.71.235.*]
    Co tu wyjaśniać. 21 marca maksimum dnia było na 3.43 PLN.... nie ma o czym dyskutować :-)
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~JayD [188.33.107.*]
    Jeśli tak to teraz już tylko powolutku do góry :)

• Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~luz [178.43.20.*]
    zgłaszałem to do KNF - zbyli mnie lakoniczną odpowiedzią
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Piotr [89.76.198.*]
    Ogromna prośba. Piszę pracę mgr " Determinanty zmian w sposobie zarządzania portfelem indywidualnego inwestora giełdowego "
    I potrzebuję Waszej pomocy w wypełnieniu odpowiedniej ilości ankiet. Link do ankiety:
    http://www.interankiety.pl/interankieta/446513837ca3d6770c634c19f088e902
    z góry dziękuję i życzę zawsze dodatniego bilansu na koniec roku
  • Re: Przedwynikowa wyprzedaz? Autor: ~Wolftek1 [188.146.76.*]
    Dnia 2016-05-12 o godz. 08:24 ~Piotr napisał(a):
    > Ogromna prośba. Piszę pracę mgr " Determinanty zmian w sposobie zarządzania portfelem indywidualnego inwestora giełdowego "
    > I potrzebuję Waszej pomocy w wypełnieniu odpowiedniej ilości ankiet. Link do ankiety:
    > http://www.interankiety.pl/interankieta/446513837ca3d6770c634c19f088e902
    > z góry dziękuję i życzę zawsze dodatniego bilansu na koniec roku

UUU jak już determinanty to już koniecznie trzeba Ci pomóc.Tylko pamiętaj że jak już ukończysz tą wyższą szkołę gotowania na gazie i staniesz się uczony i ważny to żeby nie było tak że bez determinanta (co ja pisze?) znaczy się bez kija do Ciebie nie podchodż.
  • rating Autor: ~aaaa [84.213.1.*]
    Ile obstawicie na minusie po obcięciu ratingu dla polski? -5% -8% czy więcej? Bedzie pretekst do zbicia ceny.
    Ps omijać tego geszefciarze z daleka.
  • Re: rating Autor: ~xxx [78.11.190.*]
    Tzn potencjalna obnizka ratingu ktora moze byc za kila miesiecy czy jakas inna masz na mysli?
  • Re: rating Autor: ~aaaa [84.213.1.*]
    właśnie o to chodzi o obniżenie perspektywy ratingu ze stabilnej na negatywną. Każdy powód do zejścia w dół parę groszy na colianie jest dobry. Dzisiaj wyniki więc może to będzie impulsem do spadków ale zgodnie z tradycja przekonamy się kolo 24.
    Robią co chcą.
  • Re: rating Autor: ~xxx [78.11.190.*]
    no to musisz nastepnym razem byc bardziej dokladny. Rating a perspektywa ratingu to dwie rozne rzeczy i zupelnie inne konsekwencje gospodarcze, a pierwszym poscie napisales obciecie ratingu.
[x]
COLIAN 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.