Niech skupują akcje wkońcu cześków zabraknie i kurs pójdzie do góry, jak jest wyprzedaż to akcje idą w dół jak jest skup to albo kurs jest stabilny albo idzie w górę
Dnia 2016-05-09 o godz. 23:19 ~Pawel napisał(a): > Niech skupują akcje wkońcu cześków zabraknie i kurs pójdzie do góry, jak jest wyprzedaż to akcje idą w dół jak jest skup to albo kurs jest stabilny albo idzie w górę
Gdybym nie wiedział żeś Paweł pomyślałbym żeś Krzysiu Kolumb .Twój odkrywczy tekst zasługujący na nagrodę Nobla "jak jest wyprzedaż to akcje idą w dół" całkowicie mnie "rozwalił" choć czytając Twoje wypowiedzi zawsze dobrze się bawię.Zastanawiałem się czy piszesz aby pisać czy też masz ciągotki grafomańskie (które i u siebie zaobserwowałem) skłaniam się jednak ku tej 1 opcji.Co do końcowej części twojej wypowiedzi to sądzisz że jak kupują to chcą drogo kupić ,więc jesteś jedyną znaną mi osobą uważającą że sztuką jest "drogo kupić ,tanio sprzedać i głupio się ożenić".Tak więc pisz Paweł pisz bo odrobina humoru podobnie jak 1 kieliszek wódeczki nikomu jeszcze nie zaszkodziła.Pozdrowienia i ukłony.PS. I nie maltretuj że tak tych Cześków gdyż oni też być muszą, bo różnorodność w przyrodzie być musi ,inaczej byłoby nudno.
wiadomo że oni chcą kupić jak najtaniej, ale jeśli ktoś będzie im chętny sprzedać, ciekawe ile już kupili w II etapie? a wie ktoś ile kupili w I etapie? nie chce mi się szukać informacji
Ogromna prośba. Piszę pracę mgr " Determinanty zmian w sposobie zarządzania portfelem indywidualnego inwestora giełdowego " I potrzebuję Waszej pomocy w wypełnieniu odpowiedniej ilości ankiet. Link do ankiety: http://www.interankiety.pl/interankieta/446513837ca3d6770c634c19f088e902 z góry dziękuję i życzę zawsze dodatniego bilansu na koniec roku
Dnia 2016-05-12 o godz. 08:24 ~Piotr napisał(a): > Ogromna prośba. Piszę pracę mgr " Determinanty zmian w sposobie zarządzania portfelem indywidualnego inwestora giełdowego " > I potrzebuję Waszej pomocy w wypełnieniu odpowiedniej ilości ankiet. Link do ankiety: > http://www.interankiety.pl/interankieta/446513837ca3d6770c634c19f088e902 > z góry dziękuję i życzę zawsze dodatniego bilansu na koniec roku
UUU jak już determinanty to już koniecznie trzeba Ci pomóc.Tylko pamiętaj że jak już ukończysz tą wyższą szkołę gotowania na gazie i staniesz się uczony i ważny to żeby nie było tak że bez determinanta (co ja pisze?) znaczy się bez kija do Ciebie nie podchodż.
właśnie o to chodzi o obniżenie perspektywy ratingu ze stabilnej na negatywną. Każdy powód do zejścia w dół parę groszy na colianie jest dobry. Dzisiaj wyniki więc może to będzie impulsem do spadków ale zgodnie z tradycja przekonamy się kolo 24. Robią co chcą.
no to musisz nastepnym razem byc bardziej dokladny. Rating a perspektywa ratingu to dwie rozne rzeczy i zupelnie inne konsekwencje gospodarcze, a pierwszym poscie napisales obciecie ratingu.