• elementarne narzedzia i dobre nimi handlowanie Autor: ~klucz [193.218.148.*]
    klucz to klient i odbiorca i kasa.

• Re: elementarne narzedzia i dobre nimi handlowanie Autor: ~polecamy [193.218.148.*]
    kto to umie lepiej niż PilaBiz360stopni? jakie to proste a tyle kasy leży odłogiem

NeuroBiz
    Zawiera dane na temat podmiotów gospodarczych funkcjonujących na polskim rynku, zaczerpnięte z dzienników urzędowych: Monitora Sądowego i Gospodarczego, Monitora Polskiego B oraz Monitora Spółdzielczego B, a w przyszłości także z innych źródeł.

Dane te zostały przetworzone oraz skonsolidowane do postaci pozwalającej w dużym przybliżeniu odwzorować zawartość Krajowego Rejestru Sądowego. Ponadto powiązane są one z informacjami dodatkowymi, takimi jak sprawozdania finansowe. Dostęp do danych możliwy jest pod adresem www.neurobiz.pl 
  • Re: elementarne narzedzia i dobre nimi handlowanie Autor: ~otrzęsiny [193.218.148.*]
    Wróbel w garści czy gołab na dachu?
    Dobra odpowiedz brzmi
    i JEDNO I DRUGIE.
    Dodatkowo, jakich prostych narzędzi użyto by wypchnąć tak silny podmiot z naszego rynku?
    Zagadka. Czy celem jest globalne przejecie przez bardziej doświadczonych ludzi z firm amerykanskich i innych?
    Obecna wycena ok. 50 mln dla przejmujacego patenty i technologie itd jest okazją jaka jest tylko w "żabce". Nie pierwsza żabka wysuszona na słoncu.
  • Re: elementarne narzedzia i dobre nimi handlowanie Autor: ~kab [77.252.96.*]
    Przydałby się jakiś program do analizy połączeń między Twoimi chaotycznymi wypowiedziami. Jakie powiązanie istnieje z Neurosoft Sp. z o.o.? A jeśli istnieje, to jakie nadzwyczajne rozwiązania proponuje? Takich firm jak Neurosoft jest na rynku.... dużo.
  • Re: elementarne narzedzia i dobre nimi handlowanie Autor: ~test [193.218.148.*]
    kab - proszę odpowiedz na pytanie,
    - czy zakończono wdrożenie programu do BZWBK i czy kolejny polski bank zapłaci wg Ciebie przynajmniej 3 razy wiecej za te same uslugi, programy?
    Jesli nie masz odwagi napisać, to poproś kolegę znającego osiagniecia polskie i amerykanskie Pilabu.

Nie wykazywanie sukcesów we wdrożeniach w kraju, przy tak szerokiej ofercie handlowej od maja 2015 na stronie Pilabu jest albo nieudolnością lub ma inne uzasadnienie, którego nie znam.

Prosze o twoja ocenę. Niech nawet będzie chaotyczna ale miej odwagę coś o obecnych pracach wdrozeniowych napisać.
    Chyba, że podobnie jak twoi koledzy z firmy masz satysfakcje z zaniżania notowań Pilabu bo wtedy mnieszy stres z powodu tak niskich pensji, co wynika z danych kwartalnych.

Oficjalnie firma ma przychody mniejsze niż w okresie gdy byla 4 osobowa działalność. A jednak jest inaczej.

Nie zadowala mnie 5 mln zl zysku dopiero w lutym 2017-jednorazowo i nawet oczekiwane przez wielu wezwanie po 70 czy 80 zlotych.
    Zobaczymy jakie zapewnienia będa w raporcie kwartalnym i rocznym. To bedzie test wiwrygodności

• Re: elementarne narzedzia i dobre nimi handlowanie Autor: ~kab [77.252.96.*]
    Chyba mnie z kimś mylisz - to po pierwsze.
    Stosujesz zbyt czytelne sztuczki socjotechniczne - to po drugie.
    Uważasz, że "zapewnienia" zawarte w raporcie będą testem wiarygodności firmy? Dla mnie liczą się fakty - to po trzecie.
    No i nie wiem jak do Ciebie się zwracać? "test"? "otrzęsiny"? "polecamy"? Ja jestem kab. Pozdrawiam
[x]
DATAWALK -0,94% 126,00 2026-05-04 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.