Wczoraj była moja dziewczyna w Dayli w Mysłowicach po fluid , półki pełne, świetna lokalizacja , wszystko w najlepszym porządku . Ten sklep na 100% jest rentowny , bardzo duży ruch . A o tym że Miraculum łyknie sieć drogerii ( obie spółki z Krakowa a tam przecież potrafią liczyć :) ) już prawie rok temu pisali na forach
Tylko problemem jest to ze glowny akcjonariusz ma tylko 9 proc akcji. Wystarczy ke ktos kupi wiecej i juz prezes nie ma kontroli na firma. Jesli chca na powaznie zainwestowac w rozwoj musza miec wiekszy pakiet kontrolny z 20 do 30 proc chociaz..
gość ściemnia i do tego w perfidny sposób, sklep w Mysłowicach a konkretnie w dzielnicy "Wesoła" to jedna wielka porażka lokalizacyjna znajduje się w odległości 15m od Biedronki, nie muszę chyba niczego tłumaczyć z czym się to wiążę, a ten kit o pełnych pułkach to już ogromna przeginka, zwłaszcza że sklep praktycznie jest od dłuższego pozbawiony zaopatrzenia - po półkach hula wiatr !, a na cały sklep zatrudniona jes aż 1 osoba - kpina !!!!!!!!!!!! PRZESTAŃCIE LUDZI ROBIĆ ZA ....WACKA
Awatar wszędzie był, wszystko widział, był w każdym magazynie każdego sklepu - Dayli. W drogeriach Meng tez się specjalizuje. Takie jego hobby i pasja. Robi to oczywiście z czystych intencji i dobroci serca - ot taki społecznik pro publico bono. Jest znawcą od wszystkiego.
naciągaczu mieszkam akurat na śląsku w odległości niespełna 3 km od tego sklepu w Mysłowicach Wesołej, który znajduje się niecałe 15m od sklepu Biedronka ok 80 m od jedynego ronda na tym zadupiu, ok 200m od przejazdu kolejowego ok, 300m od składu węglowego i ok 800m od Kopalni Wesoła, dawniejszą kopalnia "Lenin" i ok 1,5 km od masztu telewizyjnego
więc zakończ tą jałową dyskusję na temat wiarygodności !!!!!!!!!
Ja ani razu się tu nie pomyliłem i ani razu nikogo nie wprowadziłem w błąd Mam natomiast osobisty wkurw na; KK RK,AW, PM, wcześniej czy później spotkam się z nimi w sądzie, ale po przeciwnej stronie -tyle !!!
Awatarze, życzę Ci, abyś stanął z nimi face to face i wygrał w sądzie, niejednej osobie ta banda zszargała nerwy, oskubałą z kasy wprowadzając bezczelnie w błąd, należy im się solidny kopniak w 4 litery, sprawiedliwość prędzej czy później wygrywa :) Good Luck !!
Pedały, dziwki i złodzieje. A myślą, że jeszcze zarobią. Chyba na głupocie innych leszczy. Dayli już od dawna nie posiada magazynu, a ci idioci jeszcze wierzą, że im picza portfele napełni. Pseudo inteligencja. I tak pewnie zaraz mnie skrytykują hehe. Cwaniaki zostali wydymani przez zarzad i teraz naganiają.
do Mirca "droga Pani" dziwna ta relacja z przed 20 minut, skoro sklep jest od wczoraj nadal zamknięty, więc skąd te pełne półki czy tam jakieś rabaty, co do tej super lokalizacji to bym nie przesadzał, super lokalizacja ???? hmmmmmm, całe osiedle/miejscowość to zaledwie ok1,6 mieszkańców ) 12 bloków 3 piętrowych reszta to już tylko i wyłącznie zabudowa jednorodzinna bardzo mocno rozproszona -, od strony południowej miejscowość otaczają lasy aż po DK15, od południowo-zachodniej same hałdy i rozległe tereny kopalni "Wesoła", a od strony południowo-wschodniej także lasy, aż po DK 86 i Katowice - Murcki , od strony północnej i północno-wschodnie bardzo rozproszona zabudowa domków jednorodzinnych po same przedmieścia Mysłowic i autostradę A1- jesteście żałośni !!!
Awatar , ściemniasz na maksa !!!! Dzwoniłem przed chwilą do sklepu. Numer telefonu podany na stronie dayli . Uprzejma Pani powiedziała że czynne dzisiaj do 17 .! A ty piszesz że zamknięte - więc jakby to nazwać ??? więc kto tu jest żałosny ? niech każdy oceni sam - czas na emeryture. Może jakieś inne forum albo co .....
teraz wiem , że należy brać na maksa jak się takie wpisy czyta wyssane z palca moja relacja jest prawdziwa w przeciwieństwie do wielu wpisów na tym forum pozdrawiam normalnych i normalne !
do _uu chłopie nie ośmieszaj się !, twoja aktywność jest zadziwiająca na tym forum, powielające się IP także. co zaliczasz do ściemniania :, że sklep był do 11.00 jeszcze zamknięty ? czy że półki w tym sklepie są wypełnione po sufit, czy delikatnie mówiąc że towaru brakuje ? czy że to jest wspaniała lokalizacja, albo nie bo na przeciwko tego sklepu znajduje się "Biedrona", która ogromnie cenowo dystansuje ten niby otwarty sklepik ! a może że jest to metropolia a nie jedno wielkie zadupie ?