tylko frajerzy będą sprzedawać za mniej niż 3.4 zł, jak idzie skup ceny rosną, chyba że ktoś ma na ten temat inne zdanie, to niech wyjaśni jak ma to wyglądać?
Jak ,,idzie skup'' przeważnie jest kiszonka- patrz np Mennica 3 lata kiszonki a teraz powoli rośnie. Tobie nigdy nie zdarzyło się sprzedać ze stratą? Nie nazywaj frajerami ludzi o słabych nerwach bo sam się możesz nim stać. To jest giełda i jedna niekorzystna informacja może spowodować lawinę.
Dnia 2016-04-29 o godz. 18:12 ~Wolftek1 napisał(a): > Rusza skup akcji czym muszę przyznać jestem zaskoczony, więc ruszy się to trochę ,zaczną się harce i wykres nie będzie wyglądał jak puls nieboszczyka.
kiszonka 2-3 lata potem "wyszczał" o 100-200% kto może poczekać - zarobi taka sytuacja :-)
Dnia 2016-05-03 o godz. 21:30 ~Ptasiek napisał(a): > Dnia 2016-04-29 o godz. 18:12 ~Wolftek1 napisał(a): > > Rusza skup akcji czym muszę przyznać jestem zaskoczony, więc ruszy się to trochę ,zaczną się harce i wykres nie będzie wyglądał jak puls nieboszczyka. > > kiszonka 2-3 lata > potem "wyszczał" o 100-200% > kto może poczekać - zarobi > taka sytuacja :-) >
Nie 2,3 lata bo skup na razie tylko do września (dla mnie trochę zaskakujący początek i czas skupu) .Ale na dłuższy skup to pewnie kasy nie mają ,a skoro tak to mimo że teoretycznie mogą skupować do 6zł to kurs mogą zwalić niżej 3. Więc trochę pobuja na czym też da się zarobić .A póżniej to kto wie może przewidywania Twoje się sprawdzą ,ale to już zależy od wielu czynników o których nie wiemy.