• court/vesta dnepr Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Ciekawe artykuly dot.westa.

https://cases.legas/en/act-uk1-42498807.html

The Court Order
    Comercial Court Dnipropetrovsk Region

Verdict
    Respondent -4

http://dia.dp.ua/en/news/1259/

The Hungarian Ukrainian Buissnes
    dat.06.10.2015
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~jandzban [37.190.218.*]
    Kumaty jak oceniasz sytuację ? Czy jest już musztarda po obiedzie?
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~chpiotr [79.173.3.*]
    W pazdzierniku oprowadzali Węgrów po zakładach, które już były w upadłości z wstrzymaną produkcją? Koło mnie mieszkają ukraincy, przyjechali z miesiąc temu, ale nic nie wiedzą odnośnie produkcji w Weście.
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~chpiotr [79.173.3.*]
    Kumaty pierwszego linku nie mogę otworzyć, możesz go wkleić jeszcze raz
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~kumaty [212.95.7.*]
    https://cases.legal/en/act-uk1-42498807.html
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~wojtek [91.199.250.*]
    podrukowałem poczytam,dzieki ,że się dokopałeś do tego,,bajzel na kółkach.,..
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~sylwuś [83.8.195.*]
    pozwoliłem sobie porozmawiac z dyrektorem handlowym wyłacznego importera na polske aku westy Panem Nowackim i powiedziałmi wprost ze NAJPRAWDOPODOBNIE westy juz nie ma ... podpisali nowa umowe z firma ADONIS DNEPR na dostawe aku westy do polski , produkcja na ukr ruszyła cała para , co do opisu na aku to obiecał mi ze po długim weekendzie zaluka i opisze mi co na nich jest ... koledzy inwestorzy smie twierdzic ze jak sie w koncu nie spotkamy i nie zainwestujemy w prawnika to do konca zycia bedzie nas piekło ....
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~qq [79.191.30.*]
    Jestem za ...tylko pytanie.Czy prawnik będzie w stanie z nimi powalczyć? Jaką trzeba będzie mieć siłę przebicia by cokolwiek odzyskać i to z Ukrainy.Nóż w kieszeni się otwiera jak czytam, że produkcja akumulatorów idzie pełną parą! Było tylu ludzi w klubie Westy...jesteście? Jak nic nie będziemy robić to faktycznie można będzie zapomnieć o włożonej kasie!
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~wojtek [195.245.226.*]
    dawno pisałem o prawniku ale nie było odzewu, zebrać się zrobić składkę ,policzyć akcje i wysłać zapytanie do gpw i do westy..może walka z wiatrakami ale nic nie stracimy .trzeba próbować,po weekendzie sie spiszemy ,mój meil wolf346@wp.pl 
    ,,propozycje przysyłać ile nas jest a ja porozmawiam z prawnikiem w przyszłym tygodniu jak to widzi,,jak będziemy tak dumac to się nic nie zrobi -trzeba działać,wszystkich zainteresowanych na meila...pozdrawiam

może tez ktoś ma dobrego prawnika ,specjalizującego się w tych zagadnieniach,jestem otwarty,walczyć trzeba,,,
    z tego co czytałem linka z sądu to rozumiem to tak ,że wierzyciele swoje rozczenia złożyli po terminie ,więc według mnie westa powinna dalej działać ale wynika na razie to ,że tłucze te akumulatory adonis,,cisza cczy raczej zmowa milczenia,trzeba nagłośnić sprawę,,

• Re: court/vesta dnepr Autor: ~marek [79.186.12.*]
    inwestycje robią głównie w kursku
    całą westa plast przenieśli do rosji

nie wiem jak to się ma ale Westa posiada 60% udziałów a teraz będzie to najwieksza firma w rosji
    czy jeżeli westa posiada tam 60% udziału ma to jakieś znaczenie do naszych akcji może kumaty
    coś się w tej sprawie orientuję ????

http://riakursk.ru/kurskiy-akkumulyatornyy-zavod-i-is/
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~kerk [79.191.172.*]
    A kto miał największe udziały przed majdanem - Janukowicz a gdzie jest teraz Janukowicz odpowiedz nasuwa się sama
    co i dlaczego szczegółów nie znamy - wot wsio.
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~wojtek [153.19.88.*]
    Marku napisz mi adresy gdzie byśmy wysłali pisma od prawnika ,po wtorku dam znać co powiedział tu i na naszym forum,jak to widzisz?ja myslę ,ze warto walczyć,wykorzystać wszystkie możliwe drogi,,jak będziesz miał jakies własne przemyślenia pisz na meila ,,,pozdrawiam
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~zeno [178.216.139.*]
    mam prawie 100k i jestem z wami , 10 k dla prawnika jak co wywalczy , dajcie znać moge sie spotkać
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~kumaty [213.162.68.*]
    Przy takich "sprawach" papuga zawsze 1/3 kasuje.
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~zeno [178.216.139.*]
    w sumie ok , moze byc 1/3 , jak nie powalczymy nie bedzie nic
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~mada [185.26.180.*]
    tu kase powinna oddać gpw źe takie coś wprowadziła do obrotu?
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~wojtek [94.254.227.*]
    Wiecie co jest najlepsze,,ze tylko dwie osoby do mnie napisaly na meila z wielu *
    ,,,ja mysle żeby nie isc w koszta to nalezy zacząć od oficjalnego pisma do gpw od prawnika i co mi przyszlo do Glowy takiego samego do konsulatu ukraińskiego,,który akurat jest nieopodal mnie,,w ten sposób nie będziemy szli w koszta a zaczniemy,,osoby zainteresowane proszę na meila,,gdy dowiem sie ile prawnik wezmie za pismo pionformuje,,zrobie kazdemu zainreresowanemu na dowód skan i wysle na meila,,mysle ze pismo kosztowac będzie nie wiecej niż 200-300zl,także nie sadze żeby dla kilkunastu osób lacznie byl to duży koszt,,dam znac co i jak ,,,prawnik ma tez sie do mnie odezwać jak dalej to ugryźć,,pewnie ze latwiej by bylo żeby to byla polska spolka ale,,,trzeba probowac
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~qq [83.26.100.*]
    Panie Wojtku, ogromnie się ciesze, że bierze Pan sprawy w swoje ręce tylko się dziwię jak mało ludzi reaguje na Pana prosbę? W klubie elitarnym było nas tylu! Oczywistym jest fakt , że jak nic nie zaczniemy robić to zostaniemy z wirtualnym rachunkiem na ekranie! Ludzie...co z Wami!?
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~Krootki [77.114.156.*]
    Dnia 2016-05-11 o godz. 08:27 ~wojtek napisał(a):
    > Wiecie co jest najlepsze,,ze tylko dwie osoby do mnie napisaly na meila z wielu *

Wojtku, mail ode mnie wysłany.
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~niemajuznic [83.6.110.*]
    podejrzewam , ze mimo przechwałek , to wiekszosc ludzi ma po pare sztuk i raczej to olewa. mi zostało 1560 szt wiec wisi mi czy to bedzie notowane czy nie. i tak krzyzyk na tej wisce postawiłem. koszta wieksze niz moje akcje. gorzej z tymi którzy kupili stosy tego odpadu. 
    takze Wojciechu na zbyt wielu składkowiczów bym nie liczył. mimo wszystko - powodzenia.
    Dzięki,,poradze sobie ,faktycznie ludzie wiecej pisali,niż dzialali,,ale rozumiem Ciebie ,przy takiej ilości faktycznie ,,ja nigdy nie odpuszczam,tyle mogę zrobić,by sobie kiedyś powiedzieć ,ze nie bylem do końca bierny,,pozdrawiam
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~Re [37.47.171.*]
    Wojtku popieram całkowicie Twoje działanie. Wiem że jest nas wielu z akcjami Westy na koncie.Jednak nie wszyscy mają odwagę walczyć o swoje. Proszę powtórz na forum swój adres mail bo trzeba się nieźle do niego dokopać. Ja właśnie przesłałem do Ciebie maila ze swoją akceptacją poparcia tej akcji.
    wolf346@wp.pl
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~kerk [79.191.213.*]
    Może napisać list do naszego emisariusza na Ukrainie p. Leszka Balcerowicza , który od pewnego
    czasu tam urzęduje-pracuje doradza rządowi i prezydentowi .
    Kazdy pomysl jest dobry,,najgorsze jest nie robienie nic w tej sprawie
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Na Balcerowicza jest jeszcze za wcześnie raczej, ma na głowie teraz pewnie ważeniejsze rzeczy.
    Wg mnie jedyna szansa na ugranie czegoś może być wtedy, gdy Ukraina zacznie się kiedyś cywilizować, to będzie im można przypominać, że jeżeli nie wyprostują takich spraw to nikt ich poważnie nie będzie traktował i nie zainwestuje tam pieniędzy.
    Niestety teraz wojna z kacapami jest na pierwszym planie i raczej nic tego nie zmieni.
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~wojtek [94.254.226.*]
    Czesc,,masz jeszcze fluids w portfelu ? Widze wczoraj w miare pozytywne info,,zycze Ci zebys zarobil jak najwiecej I ze ten zaklad wypali,,co do westy ,,bede pod koniec tygodnia w gdansku I uloze cos dla prawnika,,poslemy pisma z zapytaniem do gpw I konaulatu ukrainskiego,,opisze gala sytuacje I zapytam co z naszymi akcjami,,do kiedy gpw ma zamiar trzymac weste.co z depozytem I ,,,,????,,co sie dziwne teraz to masakra,,,redan wezwanie,Midas wezwanie,,Ta fields schodzi na psy,,,pozdr
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~ytrewq321 [178.43.210.*]
    spółka niby zawieszona ale codzien ktos tam ten kurs przestawia. raz 1g , raz 4 g innym razem 6g. moze nie wszystko stracone...
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~alonzo [109.95.206.*]
    Mam i też mam nadzieję, że w końcu wszystko dobrze się poskłada.
  • Re: court/vesta dnepr Autor: ~kerk [79.191.11.*]
    Dobrze że nie ma notowań giełda do dołu a nasza westa trzyma się mocno już drugi rok--pozr. dla Wesciarzy może
    i dla nas słońce zaświeci.
[x]
WESTAISIC 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.