Wiele razy slyszalem w zyciu ze "tego sie da, to sie nie uda". A potem przychodzil ktos mlody spoza ukladu kto nie wiedzial ze cos jest nie mozliwe i robil to i dalo sie zrobic
Stare przyslowie mowi
Nosil wik razy kilka poniesli i wika
Nasza narodowa wada sa kompleksy
Wydajemy sie sobie nic nie warci... A sukcesy to moga osiagac inni.
Wlasnie ze nie... Ubecy nie beda nas rozstawiac po katach!
Akcje to moze aobie brac.. Ale pieniadz to zaplaci chociazby przyszlo na to poczekac.
Bezkarnosc rozzuchwala
Poza tym na razie nikt nie mowi nic owysadzaniu... Wiec co ty misiu bajdolisz
Wy->sądzić.
Życzę Ci powodzenia, jak zorganizujesz coś, to się wielu chętnych przyłączy.
Stawiam na to, że twój zapał opadnie po 1szym tygodniu, jak Cie ktoś uswiadomi w jakim prawnym położeniu są drobni na tą chwilę...
Ja w ogole nie mam zadnego entuzjazmu.
To sa Termopile.Solorz dalej nie moze przejsc. Dla kogos aie to skonczy zle jesli nie bedzie wykupu za cene godziwa powiedzmy 1Eur
To już się skończyło. Nic Solorzowi się nie stanie, bo nawet nie jest stroną. Można zawiadomić prokuraturę o działaniu zarządu na szkodę spółki i doprowadzenia do tak niskiej wyceny, wespół z spekuła zbijajaca kurs i zbierającą papier dla Polkomtela, słynne transakcję automatów po 1 sztuce, itd, itd. Wszystkie wały do kupy wzięte zakablowac do proroka i może póki jest ta władza, to przejrzą trochę tego krystalicznego polaka-biznesmena.
Może się znajdzie wśród akcjonariuszy jakiś młody , bystry prawnik(z poza układów ) i się skrzykniemy . Ja jestem za- chętnie się podpiszę pod pozwem lub doniesieniem
Zawiadomienia do prokuratury nie musi napisać prawnik, temat jest bardzo skomplikowany i trzeba powiązać że sobą różne źródła informacji żeby to miało ręce i nogi, komunikaty spółki, wypowiedzi zarządu i GA, zrzut danych z transakcji rynkowych uprawdopobniajac celowy system handlowania akcjami, opisać metody transakcjiprzeprowadzanych przez podmioty powiązane, etc.