• uda sie Autor: ~hhhjj [94.254.161.*]
    Wiele razy slyszalem w zyciu ze "tego sie da, to sie nie uda". A potem przychodzil ktos mlody spoza ukladu kto nie wiedzial ze cos jest nie mozliwe i robil to i dalo sie zrobic

Stare przyslowie mowi

Nosil wik razy kilka poniesli i wika

Nasza narodowa wada sa kompleksy
    Wydajemy sie sobie nic nie warci... A sukcesy to moga osiagac inni.

Wlasnie ze nie... Ubecy nie beda nas rozstawiac po katach!
  • Re: uda sie Autor: ~KrólKloszardów [188.146.9.*]
    To powiedzial
    Einstein i że młody, tylko głupi.

Wysadzić się coś da, ale akcje już Ci odebrał tylko jeszcze tego nie rozumiesz.
  • Re: uda sie Autor: ~hdhdh [94.254.161.*]
    Akcje to moze aobie brac.. Ale pieniadz to zaplaci chociazby przyszlo na to poczekac.
    Bezkarnosc rozzuchwala
    Poza tym na razie nikt nie mowi nic owysadzaniu... Wiec co ty misiu bajdolisz
  • Re: uda sie Autor: ~kk [83.4.98.*]
    Wy->sądzić.
    Życzę Ci powodzenia, jak zorganizujesz coś, to się wielu chętnych przyłączy.
    Stawiam na to, że twój zapał opadnie po 1szym tygodniu, jak Cie ktoś uswiadomi w jakim prawnym położeniu są drobni na tą chwilę...
  • Re: uda sie Autor: ~hsjdjd [94.254.161.*]
    Ja w ogole nie mam zadnego entuzjazmu.
    To sa Termopile.Solorz dalej nie moze przejsc. Dla kogos aie to skonczy zle jesli nie bedzie wykupu za cene godziwa powiedzmy 1Eur
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.4.98.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~kk [188.146.139.*]
    To już się skończyło. Nic Solorzowi się nie stanie, bo nawet nie jest stroną. Można zawiadomić prokuraturę o działaniu zarządu na szkodę spółki i doprowadzenia do tak niskiej wyceny, wespół z spekuła zbijajaca kurs i zbierającą papier dla Polkomtela, słynne transakcję automatów po 1 sztuce, itd, itd. Wszystkie wały do kupy wzięte zakablowac do proroka i może póki jest ta władza, to przejrzą trochę tego krystalicznego polaka-biznesmena.
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~OKI [83.30.70.*]
    Może się znajdzie wśród akcjonariuszy jakiś młody , bystry prawnik(z poza układów ) i się skrzykniemy . Ja jestem za- chętnie się podpiszę pod pozwem lub doniesieniem
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~kk [83.4.98.*]
    Zawiadomienia do prokuratury nie musi napisać prawnik, temat jest bardzo skomplikowany i trzeba powiązać że sobą różne źródła informacji żeby to miało ręce i nogi, komunikaty spółki, wypowiedzi zarządu i GA, zrzut danych z transakcji rynkowych uprawdopobniajac celowy system handlowania akcjami, opisać metody transakcjiprzeprowadzanych przez podmioty powiązane, etc.
[x]
MIDAS 0,00% 0,80 2016-05-24 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.