• ciekawostka Autor: ~darnat [84.10.112.*]
    otoz dlaczego mam cene zamkniecia 12.5 zl prosze o wytlumaczenie jesli ktos wie o co chodzi

• Re: ciekawostka Autor: ~darnat [84.10.112.*]
    no tak widze ze to cena nominalna tylko po co po tyle licza niepotrzebne przeklamanie mam przez to na rachunku
  • Re: ciekawostka Autor: ~górka [83.17.29.*]
    idź po kredyt pod zastaw tych akcji i się nie przejmuj. Jak bank robi Ci wałek to ty zrób jemu.
  • Re: ciekawostka Autor: ~ghn [83.16.45.*]
    Niezależna.pl :
    " Deutsche Bank przyznał się do manipulacji na rynkach złota i srebra i ujawnił wspólników tego procederu. W ten sposób potwierdziło się, że rynki metali szlachetnych od lat były manipulowane przez kartel kilku globalnych banków.
    Teoria spiskowa staje się faktem. Okazuje się, że eksperci, którzy uważali, że w ostatnich latach na rynkach złota i srebra dochodziło do manipulacji, wcale nie byli „oszołomami”, jak niektórzy ich nazywali, ale mieli rację. Deutsche Bank, aby uniknąć procesu, jaki wytoczyła mu przed sądem federalnym w Manhattanie grupa poszkodowanych inwestorów, poszedł na ugodę, w ramach której zrekompensuje im straty" ............ amerykanie potrafią dbać o swoich inwestorów.
  • Re: ciekawostka Autor: ~kkkk [87.105.250.*]
    to co mogę teraz sprzedać w biurze maklerskim po 12,50 ????????????
  • Re: ciekawostka Autor: ~xz [83.29.160.*]
    Dnia 2016-04-20 o godz. 13:27 ~kkkk napisał(a):
    > to co mogę teraz sprzedać w biurze maklerskim po 12,50 ????????????

to znaczy że możesz sprzedać na umowę po 12,50 i mieć stratę lub dochód .........
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.