słupy beda teraz zbijac cenę żeby na nastepne wezwanie oglosic cene tez niską. oczywiscie w miedzyczasie liczac na to ze drobni sie wysypia. ja trzymam ponizej 90 gr nie oddam
Dnia 2016-04-18 o godz. 17:40 ~agrimon napisał(a): > słupy beda teraz zbijac cenę żeby na nastepne wezwanie oglosic cene tez niską. oczywiscie w miedzyczasie liczac na to ze drobni sie wysypia. ja trzymam ponizej 90 gr nie oddam
ja nie oddam ponizej 1 zł czekalem 5 lat to poczekam dalej , to zbicie ceny na 0,77 na gownia ych obrotach pokazuje ze robia co chca jak we wlasnym folwarku, najwazniejsze zeby nie wypekac i nie oddac za bezcen
To mozliwe ale tym razem trzeba naprawde zachecic tych wspanialych ludzi ktorzy wpisywali sie na liste posiadaczy akcji by zainteresowali KNF miedzy jakimi kontami prowadzone sa te transakcje Jesli beda sie pojawialy np te same konta zanizajace na zamkniecie to wiadomo ze jest manipulacja! Albo jesli bedzie nastepowala wymiana akcji majaca na celu wygenerowanie obrotu to jest manipulacja!
nie jest mozliwe zeby po wezwaniu na 0.81 PLN.. zaczely sie pojawiac liczone w mln obroty o wartosciach duzo nizszych w sytuacji gdy polkomtel kupil kilkaset milionow akcji i chial skupic reszte.
KNF.. do roboty!
W kazym razie ja bede piasam, bo to co tu sie dzieje to przechodzi wszelkie granice!!!
czasami sie zastanawiam czy wy na prawde myslicie ze takie wpisy cos zmienia ? poza tym nawet gdyby były wały robione to nie tak amatorsko jak zakładacie... wydymanie tylu osob w taki sposob nie jest działaniem na hop siup...