• zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~Kazik [77.253.76.*]
    Jest najnowsze info o sprzedaży wszystkich akcji przez Jędrzejewskiego!!!!
  • Re: zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~Inwestor [77.65.84.*]
    niezle ale ubral ulice nie wiem po co to braliscie nawet po 3gr jak wiedzieliscie ze nastepnego dnia zdejma was z notowan?!
  • Re: zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~Kazik [77.253.76.*]
    Ciekawi mnie kto i po ile kupił , no i oczywiście, po co kupił bankruas!!!!
  • Re: zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~xxx [178.37.6.*]
    nie kupił tylko odkupił zaparkowane bezwartościowe akcje BANKRUTA :-) a dlaczego ? bo zapewne własne genitalia ceni bardziej niż pieniądze :-)
  • Re: zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    gardło sobie zedrzesz nieboraku, jak tak krzyczysz to wykrzycz jeszcze link do wiadomości, bo na ESPI cisza, jak i na stronie www. KOPEX -u również, a po drugie co w tym dziwnego ?, poważna firma ma zadawać się ze strzępem jaki został z MSX ?, nawet gdyby to była prawda, to tak sprzedał, jak nabył, czyli pewnie i tym razem na podstawie umów cywilno-prawnych....., a cena ? ... a jaka to różnica, czy za czapkę jabłek, czy flaszkę bimbru, jeden już popuścił z emocji, że może za 3 grosze, a nie za 5 groszy za walor i jeszcze się martwi o pieniądze innych, bo po co kupowali na ostatnich sesjach :)))) ?
    ogarnijcie się ludziska wreszcie, tu nikt nic za was nie zrobi, żaden mityczny Solorz, ani Jędrzejewski, czy tajemniczy akcjonariusze, nie chcieliście Walnego, to teraz możecie sobie pokrzyczeć
    wasze intelekty nie są w stanie pojąć, że wykreślając z rejestru KRS mogą zarobić konkretni ludzie i nie chodzi o śmiesznych ludzików z tego forum, sam osobiście rozliczając stratę podatkową na tej inwestycji i to co na tej spółce już zarobiłem stratny w globalnym podsumowaniu nie jestem :)))
  • Re: zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    https://www.bankier.pl/wiadomosc/MSX-RESOURCES-SA-Transakcje-na-znacznych-pakietach-akcji-7359327.html 

a Solorz pewnie sprzeda za 50 zł, to co dostał za ok. 10 tys. zł i po krzyku, będzie tak samo stratny jak przeciętny akcjonariusz z ulicy :)))()
    Gdyby ktoś chciał skupić akcje dawno, by to zrobił, po symbolicznych cenach 20-30 groszy, miał rabat 95 % z ceny ponad 5 zł, która została ustalona przy milionowych obrotach na wielu sesjach...
    dalej doszukujcie się wybawiciela :)))()
    trudno uwierzyć, że drobni akcjonariusze są tak naiwni, ale co się dziwić jaki mamy naród widać, bo tych których wybrali by nimi rządzili...
    nic wam nie zostało poza modlitwą i kadzidłem, nawet nie posadzicie za kraty tych, którzy was urządzili, bo za moment roszczenia się przedawnią...
    masz rację "tata" dalej powolutku, bez zadyszki zbieraj ludzi pod Walne :))), a za ścianą prezesowi aż się z uszu kurzy i robi do końca swoją robotę, już pewnie ma w podziękowaniu za zasługi przyszykowany kolejny fotel w kolejnej spółce....tak to się rozgrywa i rozlicza dzieci, pokrzyczcie, tyle waszego :)))()
  • Re: zbycie akcji MSXRESOUR!!! Autor: ~ygrek [91.231.122.*]
    i co panowie? czy macie jakieś przemyślenia dlaczego on to sprzedał. Bo jak narazie nie wiadomo za ile i kto to kupił.Szkoda że nie potrafiliśmy uzbierać 5 %, przynajmniej wiedzielibyśmy co tam sie dzieje.
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.