• dzida w poniedzialek Autor: ~kuna [70.198.138.*]
    Kosinski sprzedawal a ponoc Patrowicz kupowal, trzeba czekac na komunikat ale mozna sie wtedy juz do expresu nie zalapac.
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~sl [188.33.156.*]
    dzida -10 % . Kosiński RN , 20 zł wspomnienie , 16 zł pól roku kiszon.
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~taaa [89.67.56.*]
    na pewno Don Patro kupił 14k akcji K2 i teraz będzie bujał.
    Chyba ktoś już zaczął weekendowe znieczulanie.
    Rada: piłeś nie pisz na forum
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~kuna [70.198.138.*]
    Nie doceniasz Patrowicza kupil 12tys zrobi splity, dodatkowe akcje w zamian za aporty bedzie tu hulalo 100mln akcji i wtedy beda jazdy lepiej sie modl w niedziele zeby to byla prawda, wtedy zyjemy, bo jak nie do 16 zjazd i bujanka +2,-2% do konca swiata.
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~haloo [83.23.168.*]
    Prosze niech ktos napisze skad te insynuacje ze to Patrowicz kupił?
    Poki co wiadomo ze to Kosiński sprzedał.. a skad tu sie wzial Patrowicz?
    Bo mi sie wydaje ze to tylko wasze zyczeniowe myslenie zeby inni nie sprzedawali po weekendzie..
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~polako [31.6.131.*]
    DON w K2 ???
    bzdura.
    raczej TFI ALTUS kupuje, mam miejsce i nie musi nic informować....
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~M7 [223.176.179.*]
    Po takim dlugim okresie mial prawo pozbyc sie 0,5 akcji. W kazdym razie powinna pojawic sie okazja zeby kupic w okolicach 19 pln. Nagrywaja nowe kontrakty. Do czerwca powinno sie duzo dziac pod katem opcji strategicznych. Pozniej dywidenda, a pozniej jak dobrze pojdzie beda newsy o otwarciu OKTA UK:) I 26 pln do konca roku.
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~polako [89.67.107.*]
    radzę popatrzec na spolke CLOUD z NC.
    urosła 100 razy. tam tez jest chmura.

K2 gdyby mial zachowac sie podobnie ....100 pln !

• Re: dzida w poniedzialek Autor: ~swiss [194.158.250.*]
    rowniez mi sie wydaje ,ze te raptem 250 tys. drobnostka.
    Sa momnty w ktorych potrzeba gotowki i nie przecenialbym tej sprzedazy.
    Co innego ,to to ze zdaje sobie sprawe iz ta wiadomosc moze miec wplyw na notowania i moglby na tym zarobic w wypadku odkupienia taniej.
    nastepna mozliwosc to ta ,ze wiedzac o pozytywnym scenariuszu w bliskiej przyszlosci chca zaproscic kogos na poklad (ale sie robi inaczej kanalami pakietowymi raczej i zazwyczaj sprzedaje kilku wiekszych po zaskakujaco niskiej cenie)
    Tak bylo np.na Selvicie (gdzie jestem ) kiedy w nieciekawym momencie na rynku 3 czlonkow Manegmentu sypnelo akcjami za 1.5 miliona. po 18 cos tam .tyle ze solidarnie i do jednej reki.
    Ludzie sie wytraszyli ,leszczyna zaczela oddawc kurs walnal do 16 bodaj a chetni na wejscie ( moze ci "obdarowani zaproszeni do gry" zaopatzyli sie w kupe papieru i to sukcesywnie by doprowadzic do przelamania wszelkich oporow .Trwalo to niedlugo dzis kurs wrocil do 23.46 bodaj. Reko jest 27 i same dobre wiadomosci.
    Moglbym sobie taki schemat na k2 wyobrazic ,jezeli  w zanadrzu duzo dobrych publikacji i umowionego kogos ,ktory chcialby wejsc taniej. Tylko ta cena sprzedazy (wysoka choc to akurat relatywne) deczko nie pasuje do opisanego schematu.
    Lezka sie kreci wyszedlem z papiera przy 30 % do przodu i okolo 15 zeta.
    Przynajmniej na Forum prawie nie ma przyglupow ,wprzeciwienstwie do wiekszosci innych..
    Dla mnie pociag juz odjechal raczej poniewz uwazam ,ze cos pozytywnego raczej sie wydarzy.
    I albo jestm niezdrowy co nieco ,ciesze sie dla tych ,ktorzy zarobili weicej i niech Wam portfele ( nie jadra ) puchna

• Re: dzida w poniedzialek Autor: ~kuna [73.247.214.*]
    Tez sie zgadzam z przyglupami, jedyny mi znany to bankrucik co sam z soba pisze cytujac siebie, to ciezki przypadek glodu za internetowa slawa ale reszta ok, masz racje.
    Teraz pewnie pojawi sie duzo fanow Patrowicza wiec moze byc roznie z poziomem wypowiedzi.
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~omnibus [78.11.167.*]
    jak spadnie do 17 w poniedziałek to wchodzę
  • Re: dzida w poniedzialek Autor: ~Hosster [37.47.52.*]
    niejeden tu czeka żeby pociąg zawrócił tak ze dwie stacje wcześniej
[x]
FABRITY 0,39% 25,70 2025-12-08 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.