Nie doceniasz Patrowicza kupil 12tys zrobi splity, dodatkowe akcje w zamian za aporty bedzie tu hulalo 100mln akcji i wtedy beda jazdy lepiej sie modl w niedziele zeby to byla prawda, wtedy zyjemy, bo jak nie do 16 zjazd i bujanka +2,-2% do konca swiata.
Prosze niech ktos napisze skad te insynuacje ze to Patrowicz kupił? Poki co wiadomo ze to Kosiński sprzedał.. a skad tu sie wzial Patrowicz? Bo mi sie wydaje ze to tylko wasze zyczeniowe myslenie zeby inni nie sprzedawali po weekendzie..
Po takim dlugim okresie mial prawo pozbyc sie 0,5 akcji. W kazdym razie powinna pojawic sie okazja zeby kupic w okolicach 19 pln. Nagrywaja nowe kontrakty. Do czerwca powinno sie duzo dziac pod katem opcji strategicznych. Pozniej dywidenda, a pozniej jak dobrze pojdzie beda newsy o otwarciu OKTA UK:) I 26 pln do konca roku.
rowniez mi sie wydaje ,ze te raptem 250 tys. drobnostka. Sa momnty w ktorych potrzeba gotowki i nie przecenialbym tej sprzedazy. Co innego ,to to ze zdaje sobie sprawe iz ta wiadomosc moze miec wplyw na notowania i moglby na tym zarobic w wypadku odkupienia taniej. nastepna mozliwosc to ta ,ze wiedzac o pozytywnym scenariuszu w bliskiej przyszlosci chca zaproscic kogos na poklad (ale sie robi inaczej kanalami pakietowymi raczej i zazwyczaj sprzedaje kilku wiekszych po zaskakujaco niskiej cenie) Tak bylo np.na Selvicie (gdzie jestem ) kiedy w nieciekawym momencie na rynku 3 czlonkow Manegmentu sypnelo akcjami za 1.5 miliona. po 18 cos tam .tyle ze solidarnie i do jednej reki. Ludzie sie wytraszyli ,leszczyna zaczela oddawc kurs walnal do 16 bodaj a chetni na wejscie ( moze ci "obdarowani zaproszeni do gry" zaopatzyli sie w kupe papieru i to sukcesywnie by doprowadzic do przelamania wszelkich oporow .Trwalo to niedlugo dzis kurs wrocil do 23.46 bodaj. Reko jest 27 i same dobre wiadomosci. Moglbym sobie taki schemat na k2 wyobrazic ,jezeli w zanadrzu duzo dobrych publikacji i umowionego kogos ,ktory chcialby wejsc taniej. Tylko ta cena sprzedazy (wysoka choc to akurat relatywne) deczko nie pasuje do opisanego schematu. Lezka sie kreci wyszedlem z papiera przy 30 % do przodu i okolo 15 zeta. Przynajmniej na Forum prawie nie ma przyglupow ,wprzeciwienstwie do wiekszosci innych.. Dla mnie pociag juz odjechal raczej poniewz uwazam ,ze cos pozytywnego raczej sie wydarzy. I albo jestm niezdrowy co nieco ,ciesze sie dla tych ,ktorzy zarobili weicej i niech Wam portfele ( nie jadra ) puchna
Tez sie zgadzam z przyglupami, jedyny mi znany to bankrucik co sam z soba pisze cytujac siebie, to ciezki przypadek glodu za internetowa slawa ale reszta ok, masz racje. Teraz pewnie pojawi sie duzo fanow Patrowicza wiec moze byc roznie z poziomem wypowiedzi.