W wywiadzie na pandl.pl wice prezez zapowiedzial i zaprosil na walne które będzie transmitowane online w necie. Nigdzie nie znalazłem jednak żadnego linka. Ktoś coś wie gdzie tego szukać?
od poczatku bylo wiadomo ze best za malo glosow aby przeforsowac swoje propozycje.liczyli chyba na cud.ale styl jaki uprawia best jest nie do zaakceptowania.przy tym stanie rzeczy zadnej fuzjii nie bedzie.best ma 33 pr akcjii kupionych po 40 zl i to kredyt.maja wiec prawie polowe strat na tym pakiecie a cierpliwosc bankow tez jest ograniczona.a best tego nie kuma i wymachuje jeszcze wojennym toporkiem.nie wiadomo jak z tego pata wyjsc,najwiekszym wygranym jest wlasciciel sanwilu buchajski ktory zainkasoal 140 mln zl sprzedajac swoj pakiet dla besta,na ich miejscu wlasciwie powinno sie popelnic harakiri albo kupowac akcje ki na gpw zeby miec chociaz polowe akcjii.albo pojsc po rozum do glowy i zawrzec ugode .wg mnnie innego wyjscie nie ma
byłem na walnym i odczucia mam pozytywne.... TFI i OFE + zarząd pokazały, że zależy im na rozwoju Kredyt Inkaso i nie chcą pseudo działań Bestu - ciągłych kontroli i audytów - tylko chcą dynamizowac sprzedaż i zyski
wyraznie widac ze best jest traktowany jawnie jako wrog,ktory macha na oslep siekiera.naprawde nie wiadomo co zrobic z jego akcjami,gdyby obie spolki poszly wspolna droga i uczciwie sie dogadaly to krik mialby najwiekszego konkurenta w polsce i regionie akcje po fuzjii prulyby w powietrze a tak wszyscy sa stratni.jeszcze jest czas aby pojsc po rozum do glowy
Bestowi wrócił rozum: Informacja o cofnięciu żądania oraz wniosku dotyczących wpisu w KRS zmian w składzie Rady Nadzorczej i Zarządu Spółki http://gpwinfostrefa.pl/espi/pl/reports/view/3,318429