• SPRAWA KRYMINALNA Autor: ~Ernest [155.158.32.*]
    "mostelektrim"      
    "akcjon"

Każdy z was na własną rękę próbuje skrzyknąć ludzi, ignorując pozostałych.
    PRZYPOMINAM, ŻE INICJATYWĘ ZEBRANIA AKCJONARIUSZY ZŁOSIŁ JAKO PIERWSZY "TATA"
    Rozwalacie grupę, aż miło, a szczególnie "mostelektrim"   i  "akcjon"  - dwa cwaniaczki,  które na własną rękę próbują kręcić lody...
    Co prezesura się zamarzyła, członkostwo w RN ?
    Nie przegłosujecie żadnej uchwały. Z 5 % głosów to sobie możecie podłubać w nosie, tu potrzeba min. 30-35 %, by przegłosować kilku typów chroniących własne ..

ZMIANA PREZESA SPOWODOWAŁABY UTRATĘ PARASOLA OCHRONNEGO, KTÓRY ZA MOMENT I TAK BĘDZIE NIEPOTRZEBNY, BO ROSZCZENIA ZARÓWNO WOBEC WŁADZ MSX, JAK I TARANTOGII PRZEDAWNIĄ SIĘ WG MOJEJ OPINII (SKROMNEJ).
    TAK MYŚLĘ, ŻE TAM OD KILKU LAT ZA DUŻY BYŁ SMRÓD I "PROJEKT MONGOLSKI" MIAŁ PRZEDE WSZYSTKIM UMOŻLIWIĆ ZAMIECENIE POD DYWAN WIĘKSZEGO BAJZLU TJ. WYCEN AKTYWÓW MSX, CO DO KTÓRYCH PRZYCZEPIŁ SIĘ REWIDENT BADAJĄCY SPRAWOZDANIA.
    CO MIELI WARTOŚCIOWEGO W POLSCE TO SPRZEDALI.
    LEPIEJ BYŁO NA PAPIERZE PRZENIEŚĆ (WIRTUALNE ZDANIEM INNYM FORUMOWICZÓW) AKTYWA MSX DO MRX I NIE PRZESZKADZAĆ W KLĘSCE PROJEKTU MONGOLSKIEGO. NASTĘPNIE WINĘ ZA UPADEK FIRMY ZRZUCIĆ NA POLAKÓW Z TARANTOGII, KTÓRZY ICH RZEKOMO OSZUKALI :)))...

PRESES OD LAT GRA NA ZWŁOKĘ, NIE PODJĄŁ ŻADNYCH REALNYCH KROKÓW WOBEC RZEKOMEGO OSZUSTA - TARANTOGII.

a do tata:
    nie nadajesz się na lidera, więc sobie daruj, szkoda marnowania czasu ludzi, którym zawracasz głowę, tym bardziej że większość z nich to ...., czyli przeciętny akcjonariusz MSX....

Nic nie wskóracie z własnej winy.
    Nawet nie potraficie przeczytać linijki wpisu, gdzie prosi się Was o adres e-mail i podanie liczby posiadanych akcji...
    Zapomnijcie o tym, że prokurator za was cokolwiek zrobi, dopóki nie przejmiecie realnej kontroli nad spółką dopóty nic nie zdziałacie i niczego się nie dowiecie.
    Tam potrzeba solidnego audytu dokumentacji spółki i ZMIANY PREZESA ORAZ UZUPEŁNIENIA SKŁADU WŁADZ MSX.

ZARÓWNO MSX JAK TARANTOGA TO BYLI POLACY...

Maksymalnie do grudnia tego roku śladu nie będzie po MSX, prezes zadba o to.
  • Re: SPRAWA KRYMINALNA Autor: ~ree [173.224.117.*]
    miejmy nadzieję że o prezesa też zadbają !
    zacierają ślady a knf im w tym pomaga wywalając z notowań i pozbywając się dowodów
  • Re: SPRAWA KRYMINALNA Autor: ~mostelektrim [94.254.240.*]
    tylko ułatwiłem podawanie kontaktu,nie mam żadnych aspiracji ,a te 120 tys zł no cóż spisuję na straty...
    jeśli Ernest poprowadzisz mogę wesprzeć swoją ilością ...
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.