Ubiegając stado klakierów (ci co wołają "brawo zarząd") śpieszę poinformować, że z prawdziwą niecierpliwością oczekuję REWELACYJNYCH jak ZAWSZE DOTĄD wyników za q1 czyli pierwszy kwartał. W oczekiwaniu na milionowe obroty, settysięczne zyski i dziko skaczące na poziom 1 zł akcje lecę z szaleństwem w oczach, mokry, spocony, przebierający nogami, sprzedać wszystko co mam, nawet babci stare skarpety, aby kupić, dokupić i obkupić się w akcje LS po szyję albo jeszcze bardziej.
Podzielam Twoj punkt widzenia. Klaka zaraz sie odezwie, obrazajac wszystkich na okolo. Taka metoda. Ja jestem wyznawca, ze wyniki mowia same za siebie. Te zas, w tym przypadku, nie daja nawet nadzieji na chocby perspektywiczne wyjscie z tego bagna. Ja wiem, wiem, sa nowe osoby w RN, sa nowi inwestorzy , taaaak. To zadna pociecha ani gwarancja, jesli temat taki kiepski (zarzad tez). Trzymaj cene, przez manipulacje, ale tutaj przynajmniej trzymaja. Za miesiac splata zobowiazan (tylko czesci) ale I tak nie maja z czego, wiec beda rolowac. Marzenia o glownym parkiecie I'm przyswiecaja :) sa przekonani, ze tam wiecej jeleni i tumanow niz na NC. Czeka ich zderzenie z pociagiem, pancernym.
Podobno LS rozwaza wejscie na parkiet glowny :). Pusty smiech mnie ogarnia gdy takie cos czytam. Nie macie tam w firmie lepszych pomyslow? Skad taka mania wielkosci, uprawiana z reszta od poczatku?? Kretynizmy pora zakonczyc i wziac sie do normalnej roboty! Kiedy zobacze normalne wyniki?? Kiedy ta spolka zacznie zarabiac na siebie i na swoich akcjonariuszy?? B jak dotad to wiecznie dotacje, granty, dofinansowania i kredyty. Zobowiazan wiecej niz ustawa przewiduje a przychodow nie ma. Z czego splacicie te dlugi?? Ile lat trzeba czekac na jakakolwiek dywidende?? Z czego wnioski ze moje akcje beda warte wiecej niz zainwestowalem w was??? Czytam te posty i coraz czytelniejsza jest dla mnie ta sytuacja. Bankructwo a nie duzy parkiet!! Nawet was nie stac aby poplacic rachunki na biezaco a chcecie szykowac sie na drogie wyprawy? Kapitalu potrzeba? Ktory raz? Jaka budujecie perspektywe dla nowych inwestorow? Moze powinien sie wami zaintereswac prokurator, bo namawianie ludzi na ten biznes graniczy z naciagactwem. Juz stracilem na tym smieciu, przeklinam ten dzien ze dalem sie namowic na inwestowanie w ten popeliniarski papier i biznes.
jak będziesz chciał kolego sensownie inwestować to się zgłoś, bo kupowanie akcji to cholerne ryzyko - brak kontroli nad spółką i brak jakiejkolwiek odpowiedzialności przed akcjonariuszami
Jakos mnie nie przekonales. Dziwna praktyka panuje w tej firmie, ze akcjonariuszy, ktorzy de facto ratowali te firemke, zostali oszukani i zawiedzeni pozbywaja sie (slusznie) akcji, nazywa sie obrazliwie. Najwyrazniej poziom kultury jest odwrotnie proporcjonalny do poziomu manii wielkosci. A skoro taki pewny jestes tego wzrostu, to zdradz mi jakiz to powod ma byc tego cudownego zjawiska?? Czyzby raport? Prezes rezygnuje? Nowa fala uchodzcow stojaca do biura obslugi klienta? Paranoja.
Wyniki będą takie jak zawsze - kolejna strata pewnie ok 2 mln zł. Bo niby czemu miałby być zysk? Przecież nie było żadnej podpisanej umowy w kwartale. A niby czemu miałaby być skoro nie ma żadnej produkcji. Jak patrzę na ten arkusz co się dzieje w ciągu dnia to śmiech mnie ogarnia. Te śmieszne podciągania kursu 100 akcjami i wyrzucanie akcji. Żałosne jak próbują już wyrzucić akcji za parę tysięcy, widocznie bida aż piszczy w spółce. Rychło koniec jedyne co im pozostaje to wyrzucenie akcji pozostałych w rynek. Smutny koniec smutnej bajki