Czy cofnięcie wniosku sanacyjnego oznacza że już nie ma ratunku dla Kerdosu.Nie zdziwiłbym się Kinieski sporo nabroił .Ona jest bogaty a wy biedni tak zawsze jest z cwaniakami
Dnia 2016-04-04 o godz. 09:18 ~ii napisał(a): > problem polega na tym że Ci co pisza o takim niskim otwarciu nie mają akcji żeby sprzedawać. Oni co najwyżej liczą na dokupienie w tych cenach
To jest prawda,ale swoją drogą trzeba sprawę oddać panu Kamińskiemu i Ziobro ,oni chyba o kerdosie jeszcze nic nie wiedzą,sprawa pilna!!!!!!!!!
mam nadzieje, że nikt o zdrowych zmysłach nie pozostał z akcjami. Był czas na oddanie (ze strata albo i bez) jak było odbicie zdechłego kota na az 30gr+. Kierunek w najblizszym czasie tylko jeden
Dnia 2016-04-04 o godz. 09:47 ~taktak napisał(a): > mam nadzieje, że nikt o zdrowych zmysłach nie pozostał z akcjami. Był czas na oddanie (ze strata albo i bez) jak było odbicie zdechłego kota na az 30gr+. Kierunek w najblizszym czasie tylko jeden
ALE TY MĄDRY JESTEŚ,a gdzie ty byłeś poł roku temu.A jak nie masz nic to co tu robisz??????
chce panike wywołać żeby zbić cenę a samemu zakupić spekulacyjnie - tak działa spekuła. Albo nie on tylko ten kto mu zleca te pisania i płaci mu za każdy wpis ileś zł. Albo sam działa na kilka kont żeby niby było wrażenie że jest ich więcej. tego się nie dowiemy
taaa pewnie, kwiczcie jak kod i wypisujcie głupoty o dokupieniu/rakiecie/kosmosie itd. Raport widzieli?? Wiedzą ile wynoszą długi dzieki panu KK? :) = THE END
wielokrotnie pisałem że w pierwszej dekadzie kwietnia będzie po wszystkim ! OSTATNIE OSTRZEŻENIE !!! możecie pluć ile chcecie do końca tygodnia zobaczycie kto miał rację było słuchać , a nie szydzić ! tylko Pindol wyszedł z tego czyściutko - SZKODA !!!