Dobre czy złe info ??? przecież wniosek wycofuje właściciel czyli Kerdos czyli wszystko wraca do powiedzmy normy ??? przeciez nie musiałby wycofywać gdyby to było niekorzystne dla Kerdos
Złożenie wniosku o umorzenie postępowania sanacyjnego w stosunku do spółki zależnej
Zarządzanie to teraz należy do kancelarii prawnej, to oni złożyli ten wniosek, a kerdos przyjął to do wiadomości, wniosek złożony, znaki towarowe w zestawie, dayli do piachu, będzie nowy dayli bez długu i już poza kerdos, nie ma zakładu, nie ma drogerii, jest tylko jeszcze 49% badziewia za granicą, w poniedziałek spółka się nie otworzy
Ta kara od KNF to chyba ściema ta instytucja to zupełna porażka bo przecież jak gdzie oni byli kilka lat temu że po takim czasie stawiają zarzuty. A sprawozdania nie badał przez przypadek ernest & young. Ja osobiscie umoczyłem 40k pln w tym papierze -89% ( nauka do konca zycia, petroinvest 2015 roku ale takie oszustwa to az niemozliwe przecież) ten pan prezes były chciał sprawdzić sie w biznesie grubasy go olały a on ulicy nawijał makaron na uszy i wyszedł z strata i poszarpana reputacja do konca zycia. Myślę że w poniedziałek kurs pojdzie do góry
z innej beczki jeszcze niedawno w raportach było towaru na kilkadziesiąt milionów.....czyli był towar na papierze a w realnym świecie wyparował ... czyli kasa poleciała na czyjeś konto jak mniemam