MOŻNA, można ale nie zebaty - ROVESE daje 80% premii, nie dac sie otumanić i nie sprzedawać - i taki anal z PKO mówi że cena 0,81 w wezwaniu jest fair, żenada, poza tym ABW dość energicznie działa już w ZE PAK - jest doniesienie do prokuratury, sprzedaz gigabajtów dla cyfrowego była po rynkowych ale to zębatemu tak sie wydaje, niektórzy ćwierkają, że pomimo iż MIDAS jest centrum kosztowym to tu może być wałek a my cierpimy przez cwaniaka: je ciasatko - ma ciastko nieraz sie mozna udławić
dzwoniłem do DM Trigon w sprawie wezwania. jak to się odbywa itd bo jestem w tym laikiem. rozmawiałem z 2 osobami. były bardzo słabo poinformowane- wnoszę z tego że wezwanie nie cieszy się powodzeniem
rozmawialem z zielinska z parkietu - pyta mnie co mnie zadowoli - 1,24 zł plus 50 premii to minimum- naprawde minimum - 4 złote ten radomiak po raz kolejny chce ograc małych ludzie nie dajmy sie - patrz elektrim
kupowalem po 1,31 i pozniej usrednilem po 0,75 frajera co odda po 0,81 to niech gdzie indziej szukaja wole juz wszystko stracic, za duzo czasu i nerwow tutaj stracilem