• Co jest grane Autor: ~p-r-e-z-e-s [37.47.12.*]
    Miała być uruchomiona 1 kwiecień -dlaczego nie uruchomili
  • Re: Co jest grane Autor: ~rb [31.183.130.*]
    też się nad tym zastanawiam, mam nadzieję, że ruszy od poniedziałku
  • Re: Co jest grane Autor: ~Arnie [89.79.221.*]
    Znów ich zawiesili bo nie ma perspektyw żeby z alertów wszyli. Do 30 czerwca a później ich znów zawieszą albo pogonią bo marazm straszny jest.
  • Re: Co jest grane Autor: ~p-r-e-z-e-s [37.47.34.*]
    Dnia 2016-04-05 o godz. 13:29 ~Arnie napisał(a):
    > Znów ich zawiesili bo nie ma perspektyw żeby z alertów wszyli. Do 30 czerwca a później ich znów zawieszą albo pogonią bo marazm straszny jest.

Dziwne--zbywaakcje duduś-a nabywa texas ktory jest w upadłdści
  • Re: Co jest grane Autor: ~Arnie [94.254.160.*]
    Oni tam chyba cały czas wierzą że wygrają wszystkie sprawy z komputronikiem i ten pójdzie z torbami. To jedyna opcja żeby coś tu się ruszyło bo nic innego nie robią tylko się sądzą.
  • Re: Co jest grane Autor: ~p-r-e-z-e-s [37.47.0.*]
    Dnia 2016-04-06 o godz. 08:42 ~Arnie napisał(a):
    > Oni tam chyba cały czas wierzą że wygrają wszystkie sprawy z komputronikiem i ten pójdzie z torbami. To jedyna opcja żeby coś tu się ruszyło bo nic innego nie robią tylko się sądzą.

Moim zdaniem wgrają--wszystke wyroki są na korzyść CCE -Komputronik ciągle się odwołuje--z torbami raczej nie pójdzie -Buczkowski zabezpiecza spółkę poprzez jej zadłużanie--przejęcie przez CCE aktywów komputronika nie jest opłacalne ponieważ zadłużenie jest wyższe od wartości spółki Jest to tylko moje zdanie Pozdrawiam
  • Re: Co jest grane Autor: ~ewa [77.242.233.*]
    No to może odpowiedzialność osobista i majątkowa małego geniusza walnych w busie? Trochę zarobił na wałkach?
  • Re: Co jest grane Autor: ~p-r-e-z-e-s [37.47.36.*]
    Dnia 2016-04-06 o godz. 11:39 ~ewa napisał(a):
    > No to może odpowiedzialność osobista i majątkowa małego geniusza walnych w busie? Trochę zarobił na wałkach?

Dnia 2016-04-06 o godz. 11:39 ~ewa napisał(a):
    > No to może odpowiedzialność osobista i majątkowa małego geniusza walnych w busie? Trochę zarobił na wałkach?

Z tego co można zaobserwować to szykuje do upadłości komputronikia zadłuzenie ogromne dlatego przechodzi na komputronik biznes NATOMIAST CCE chyba kombinuje wyjść z zawieszenia wskażniki gełdowe prawidłowe -mam troche wątpwości do FF---Proszę nie brać tego serio --są to tylko moje przypuszczenia Pozdrawiam
  • Re: Co jest grane Autor: ~ewa [77.242.233.*]
    Mały geniusz z miasta know how od dawna szykuje ze swoją banda firmę. Wcześniej powyprowadzał, co mógł. Dzięki temu prowadzi od dawna szantaż na wszystkich z drobnymi akcjonariuszami włącznie. Do tego dochodzą banki, cce, pracownicy. Teraz będzie zabawa w chowanego. Kto pierwszy powie sprawdzam, ten coś wyciągnie. Kolejka będzie długa. No i będzie wielka dziura na rynku. Oczywiście z drugiej strony mały geniusz walnych w busie może i zaplanował, jak tego uniknąć i odsunąć w czasie. W końcu żyje na bogato ze spółki-matki i może mu być szkoda corocznych dywidend oficjalnych i mniej oficjalnych. Mnie tylko zastanawia, skąd on wpadł na pomysł z Karenem i jak go nabył. Z tego, co pamiętam nigdzie nie było to dobrze wyjaśnione. Może w raportach są szczegóły, ale ja pamiętam tylko strzępy informacji. W internecie jest tyle głupot, że ciężko traktować cokolwiek poważnie.
  • Re: Co jest grane Autor: ~p-r-e-z-e-s [37.47.32.*]
    Wyrolwali nas nieżle ---Przy okazji chcę spytać PREZESA REDEŁKEWICZA--co z wnioskem złożonym w sądzie o odszkodowanie dla akcjonariszy od grupy z poznania dla akcjonariuszy CCE tj 100000000zł
  • Re: Co jest grane Autor: ~loona [5.172.235.*]
    obawiam się, że amerychanskie ynwestory odpuściły sobie spółkę. Przerosła ich polska giełda. Uwaga ich skupiona na ratowaniu majatku wyrwanego na tatke przez komp. A z walnymi różnie bywa.........hehehe......może być niezły dym. Poza tym, jak ktoś trafnie zauważył, teksas, spółka w upadłości daje zarobić dudusiowi na akcjach. Dziwne dość....hehe
  • Re: Co jest grane Autor: ~gracz [77.114.202.*]
    czy ten smiec jeszcze kiedys ruszy ? czy juz trzeba go wykreslic z ewidencji??????/
  • Re: Co jest grane Autor: ~p-r-e-z-e-s [37.47.39.*]
    Dnia 2016-04-13 o godz. 19:04 ~gracz napisał(a):
    > czy ten smiec jeszcze kiedys ruszy ? czy juz trzeba go wykreslic z ewidencji??????/

Narazie nie wykreślaj --wykreślisz iak zejdzie z notowań --ale najpierw prawdopodobnie wykupi od swoich-dużo nie zostało-czekaj na wezwanie od 001 miej przynajmiej taką nadzieję -Ja też czekam prawie 6 lat Pozdrawiam
  • Re: Co jest grane Autor: ~lol [185.92.249.*]
    iiiiii hahahaha prfff prfff
  • Re: Co jest grane Autor: ~fajax [79.185.175.*]
    texański koń sie odezwał..

ciekawe info ostatnie: firma w upadłości kupuje 10% akcji CCE. Pewnie już ich nie zobaczymy...
[x]
CCENERGY 0,00% 0,32 2025-09-23 11:02:04
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.