No cóż. Serdecznie gratuluję tym, którzy własne, ciężko zarobione pieniądze wyrzucili właśnie w błoto. Ludzie ! Co jest z Wami ? Nie myślicie ? Nie czytacie ? Jeśli naprawdę nie wiecie co zrobić z własną kasą, to chętnie, bardzo chętnie podam Wam nr mojego kont bankowego. Jeśli Wy nie chcecie, to ja chętnie skorzystam z Waszych pieniędzy :)
Dnia 2016-03-31 o godz. 15:08 ~zdziwiony napisał(a): > No cóż. Serdecznie gratuluję tym, którzy własne, ciężko zarobione pieniądze wyrzucili właśnie w błoto. Ludzie ! Co jest z Wami ? Nie myślicie ? Nie czytacie ? Jeśli naprawdę nie wiecie co zrobić z własną kasą, to chętnie, bardzo chętnie podam Wam nr mojego kont bankowego. Jeśli Wy nie chcecie, to ja chętnie skorzystam z Waszych pieniędzy :)
Co to za pytania zdziwiony i skód to zdziwienie chyba że przyrodzone, ktoś kto kupuje po 5 gr to ile traci , ten kto sprzedaje to dużo traci
kupili jeszcze po 5gr wczoraj a wiedzieli ze dzis zniknie z gieldy i kasy nigdy wiecej na oczy juz nie zobacza to sie nazywa tupet ale ich kasa dziwni ludzie
rozliczą ich co do złotówki czy staniszewski z pańczykiem już zabrali głos o co chodziło w biznesie mongolskim z firmą krzak na 500 mln ? czy knf nadal jest w kontakcie ze spółką ?