• kto to kupuje ? Autor: ~zdziwiony [77.253.18.*]
    No cóż. Serdecznie gratuluję tym, którzy własne, ciężko zarobione pieniądze wyrzucili właśnie w błoto. Ludzie ! Co jest z Wami ? Nie myślicie ? Nie czytacie ? Jeśli naprawdę nie wiecie co zrobić z własną kasą, to chętnie, bardzo chętnie podam Wam nr mojego kont bankowego. Jeśli Wy nie chcecie, to ja chętnie skorzystam z Waszych pieniędzy :)
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~Posiadacz [91.246.67.*]
    Dnia 2016-03-31 o godz. 15:08 ~zdziwiony napisał(a):
    > No cóż. Serdecznie gratuluję tym, którzy własne, ciężko zarobione pieniądze wyrzucili właśnie w błoto. Ludzie ! Co jest z Wami ? Nie myślicie ? Nie czytacie ? Jeśli naprawdę nie wiecie co zrobić z własną kasą, to chętnie, bardzo chętnie podam Wam nr mojego kont bankowego. Jeśli Wy nie chcecie, to ja chętnie skorzystam z Waszych pieniędzy :)

Co to za pytania zdziwiony i skód to zdziwienie chyba że przyrodzone, ktoś kto kupuje po 5 gr to ile traci , ten kto sprzedaje to dużo traci

• Re: kto to kupuje ? Autor: ~itakpowiem [109.173.221.*]
    Kolejny zdziwiony bamber zatroskany o czyjas forse. Skad sie bierze taka frajernia to pojecia ie mam.
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~hmmm [77.65.84.*]
    kupili jeszcze po 5gr wczoraj a wiedzieli ze dzis zniknie z gieldy i kasy nigdy wiecej na oczy juz nie zobacza to sie nazywa tupet ale ich kasa dziwni ludzie
  • Re: kto to kupuje ? Autor: ~grom [173.224.117.*]
    rozliczą ich co do złotówki
    czy staniszewski z pańczykiem już zabrali głos o co chodziło w biznesie mongolskim z firmą krzak na 500 mln ? czy knf nadal jest w kontakcie ze spółką ?
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.