• To już jest koniec ! Autor: ~zetafonika [89.65.202.*]
    Dzisiaj możecie dostać za akcję po 1 gr, jutro już 0 gr. Powodzenia. Ustawiłem worek na 1 gr i czekam.
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~wert [83.3.25.*]
    zaniżanie przed odpałem
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~piotr [83.27.221.*]
    kiedy ostatnie notowanie wie ktos
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~coolwasc [213.189.40.*]
    dzis
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~piotr [83.27.221.*]
    dzieki
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~Jeff [178.183.227.*]
    Sprzedac i rozliczyc strate dzis o 15 czy trzymac akcje?
    Jak uwazacie?
    Prosze o powazne opinie
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~wert [83.3.25.*]
    trzymać? .....jesteś chyba niepoważny.....
  • Re: To już jest koniec Autor: ~czasna [173.224.117.*]
    staniszewski pańćzyk zapamiętac niektórym się przyda !
    co do prokuratury powinna zbadaćna cito czy KNF nie wprowadził ludzi w błąd i czy dopełniło wszystkich swoich obowiązków
    o jędrzejewskim i solorzu szkoda pisać jak wyjdzie smród na śiwatło dzienne to wtedy potwiedzi się co swoimi nazwiskami przyklepali czy wiedzieli czy nie będize już nie istotne
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~Grzegorz [79.186.43.*]
    Jeff, nie czekaj na cud, bo ten nie wydarzy się. Pchnij to dziś i uratuj choć trochę kapitału. Ja miałem szczęście (???) i sprzedałem swoje po 0,16. Odzyskałem ok. 1000 zł, straciłem zaś... 14 000. Tak się kończy inwestowanie w firmy KRZAK lub prościej - w groszówki, choć nie wiem, kiedy w to wszedłeś (moje były od 2 - 1,5 zł). To oczywiście tylko moja opinia (pchnij) i być może istniej 1% szans na reaktywację. Ja jednak jej nie widzę. Rozlicz stratę i odzyskaj pieniądze na spółce o porządnych fundamentach. Pozdrawiam.
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~Mr_P [83.28.156.*]
    nie rozumiem jednego, dzisiaj niby ostatni dzien notowan, a na kupnie duzo wiecej zainteresowanych niz na sprzedazy. O co tu chodzi? Czy ktos wie?

• Re: To już jest koniec ! Autor: ~usunięty [62.69.204.*]
    Na kupnie jest raptem 10000 zl w kilku zleceniach, to dużo? Zaryzykować parę tysięcy z minimalną wiarą, że coś się wydarzy to nie dużo. Sprzedać, jeżeli ktoś nie zdążył, to też już nie ma sensu bo odzyskać się wiele nie odzyska.
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~Mr_P [83.28.156.*]
    te 10000 ktore podales to PKC , jak zerkniesz na wystawione zlecenia po wartosci 4gr czy 3gr to jest tego na kupnie kilkadziesiat razy wiecej - chyba ze ja zle patrze...

• Re: To już jest koniec ! Autor: robian [89.66.157.*]
    bo MSX nie kończy/bankrutuje tylko wychodzi z giełdy i notowań ,akcje można sprzedać i poza giełdą , zawierając umowę kupna/sprzedaży .
    Czyli mimo sytuacji jaka się porobiła MSX nie bankrut i choć "wirtualny" to majątek posiada.

• Re: To już jest koniec ! Autor: ~Grzegorz [79.186.43.*]
    Z szacunkiem - powodzenia w sprzedaży pozagiełdowej. Łatwo napisać, trudniej zrobić. Wypad z GPW to koniec. No chyba, żę po kilku miesiącach reaktywacja, jak z dawną Mewą. Ja już pogodziłem się ze swoją stratą, powoli odrabiam (na to trzeba jednak trochę konkretnej gotówki, niestety)i pozbyłem się bólu głowy powodowanmego pytaniem co będzie dalej.
  • Re: To już jest koniec ! Autor: ~usunięty [62.69.204.*]
    Jaki ma majątek MSX tego niewiesz Ty ani ja. A może mają długów w h...
  • Re: To już jest koniec ! Autor: robian [89.66.157.*]
    głównie chodziło mi o realizację straty, w sensie by nie przepadła. W dalszym ciągu nic nie wiadomo co z Tarantogą która powinna wykupic od msx swoje obligacje wraz z odsetkami o wartosci ok. 40 mln....
    W tym kontekście cała sytuacja wyglada dość dziwnie...Nikt nie czyni nic w tym kierunku a przynajmniej my ,akcjonariusze nic nie wiemy....

• Re: To już jest koniec ! Autor: ~czasna [173.224.117.*]
    teraz czas rozliczyć oszustów nie powinno być takiej nory w której by się ukryli przed tymi którzy ich znajdą i rozliczą za przekręt pod czujnym okiem KNF które zawieszając notowania wiecie co zrobiło
[x]
MSXRESOUR 25,00% 0,05 2016-03-31 15:28:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.