Jak chcesz sprzedać, to postaw ukryciaka po prawej. Jak chcesz kupić, to postaw 490k które Ci zostały po prawej i ustaw się po lewej. No, chyba że boisz się, że Ci to wciągną.
To zwrócenie honoru było oczywiście do Sir_Bankster. Jeśli chodzi o obligacje serii I to czy przypadkiem nie była to ta seria, która poszła przez prywatną emisję? A ponieważ Kleba sprzedał kilka dni wcześniej akcje Kleba Invest za podobną kwotę, to pewnie on ją wziął? Nie jestem pewien czy to była seria I, a na starość robię się zbyt leniwy, żeby wertować moje stare notatki z czasów, gdy wierzyłem, że będzie tu kosmos ;) Ale jeśli przypadkiem się nie mylę, to z tego forum nie dowiemy się, czy odsetki zostały zapłacone. No, chyba że Wiesiek jest wśród nas :)
Karmienie odbywa się inaczej, chyba, że jest robione przez ćwierćmózgi. Arkusz nie wygląda za ciekawie, widać duże zniecierpliwienie wśród akcjonariatu :(
Niektórzy nie wytrzymują i z nerwów popuszczają. Nastrój na papierze nie jest najlepszy. Trzeba to przeczekać i tyle. Tylko bankructwo może zepchnąć kurs niżej, a niedługo emisja, która jeśli się powiedzie, to oddali to ryzyko gdzie pieprz rośnie.
Trochę Ci stopniało papiera. Myślę, że blefujesz, to co było wystawione po prawej to wszystko co masz. Gdy tacy jak Ty nie wytrzymają i zes...ją się do końca, a później przewietrzy się przez kilka dni, to wszyscy będą mieli dużo lepsze samopoczucie. Czego sobie i Wam wszystkim życzę :)
Dobrze mu napisałeś eladmiral :) Gościu przeżywa to 200K jakby nie wiadomo ile akcji miał hahahaha Wydaje mu się , że ma jakiś mocny wpływ na kurs ... a ma najwyżej na kilka godzin , góra dzień ...
Mi 1 czy 2 grosze nie robią różnicy, ja potrzebuję 0,4x, żeby być na 0. Możesz więc wysypać wszystko na lewą, dużej różnicy dla kursu to nie zrobi.
Podniecasz się 2xx k akcji, które Ci zostały. Po wystawianiu takiego zlecenia po raz kolejny od razu piszesz o tym na forum. Jak dla mnie to potrzebujesz się dowartościować, a takie paradowanie z bądź co bądź dużym jak na Admirala zleceniem kojarzy mi się raczej z jakimś kompleksem wielkości. Później to chowasz i odgrażasz się, że znowu wystawisz. Tak jak koleś, który chodzi w płaszczu nocą po parku. Przyznaj się, gdy logujesz się na swoje konto maklerskie i widzisz taką kupę akcji, to trochę Cię to podnieca? Przepraszam za te porównania, ale tak to wygląda.
Materiału do zasypywania starczy Ci na kilka dni, o ile nie będzie popytu. Do walnego zostało kilkanaście godzin sesji, emisja zostanie przegłosowana. Później raport za I kwartał, wydaje mi się, że złe wyniki są wkalkulowane w cenę, w końcu to I kwartał, może być tylko pozytywne zaskoczenie. Jak pojawi się popyt, to może Twoje akcje wciągnąć jednym zleceniem i tyle będzie po Twoim największym na świecie pakiecie, w końcu jest on wart jakieś 30k PLN przy obecnej cenie. Może Cię zaskoczę, ale giełda i NC, a nawet sam ADM widziały już większe transakcje.