jak pokażą w miesięcznych raportach jakies przychody z tej umowy, a najlepiej rosnące....to beda tu momentalnie kursy kilku złotowe...ale trzeba patrzec im na ręce
Trophy C/Z 1,5 wczoraj 3mln akcji po ok 2,7zl ktos kupil bylo info kto lecim na 3zl obserwujcie, u was juz uroslo a tam poczatek wzrostow kapitalizacja 15mln a zyski roczne 10mln zl! okazja jak nic :)
przy wolumenie jaki jest na Tophy trzymałbym się z daleka od tych "wzrostów". Dzienne wolumeny o łącznej kwocie 2 tys. zł hahaah Jak ktoś kupi te 1 tys. akcji za 1 tys. zł na +50%to tylko się modlić by je sprzedał na - 30% :)
Sprzedałem po 0,97 przy średniej 0,85. Trochę się spóźniłem na dokupienie po 0,5 żeby średnią obniżyć ale były święta dużo piwa i takie tam. Jeszcze nic straconego tylko trochę czasu.Cisza się skończyła odkupienie po 0,48
Wystawiłem opcje jak padło nagle do 0,75 potem ktoś zebrał od 0.95 do 1.0 i nastompiło równoważenie byłem i tak do przodu więc cieszę się że już mam to z głowy.miałem te akcje przez równy rok i ciągle w dół. Opuszczam NC Idę na wig20tr. Na swoje wyszłem i tego życz innym
kiedys pod samą zapowiedż wejścia na rynek niemiecki było po 6 zł.....teraz jak weszliśmy jesteśmy po 0,8 zł...troche miejsca jest do skoku
tak na poważnie od połowy roku powinny poajwaić się efekty tej umowy....mam nadzieje na co najmniej podwojenie sprzeda,zy w stosunku do rynku polskiego