Wyniki doskonałe, na rynku niecałe 25% akcji, co chwile info o zakupie akcji przez osoby zarządzające i powiązane, inwestycje, sponsorowanie sportu, można by długo wymieniać Myślę, że warto się zainteresować, spółka po prostu zapomniana
Niestety, a do czasu jak nic nie ruszy w gore to zainteresowania nie wzbudzi :-( mogłem sprzedać pod 100 ale naiwnie czekałem, na przebicie i teraz czekam na ponowny test maksimow. Czekam i czekam ...
Mam podobnie też czekam i będę czekał ale nie na stówkę porównując z innymi firmami na rynku to jest zasięg nawet 300 pln (wg mnie to i tak nie dużo) Firma przeżyła kryzys na rynku bez większych problemów i jako nieliczna zarabia i to dużo Zobaczcie wyniki, wykres Żeby rosło trzeba zainteresować rynek Zarząd tego nie zrobi bo wie że jest dobrze i skupuje, a po za tym mają ponad 75 %
nie zamierzam tego robić, na Puławach tez była cisza i swoje zarobiłem, na KST też po 29 można było brać i dalej nikt nic nie mówi, i niech tak zostanie jak najdłużej. Wiara zaczyna kupować zawsze za późno. ;)
"Co piją Polacy, a czego będą pić jeszcze więcej i jak na tym zarobić?"
Pod takim enigmatycznym tytułem odbędzie się w poniedziałek 04.07.2016 spotkanie analityczne.
Zapisy są otwarte dla wszystkich. Gorąco zachęcam do udziału.
Analizy Michała są warte poświęcenia jednej godziny w tygodniu.
Poniżej znajduje się link, który prowadzi bezpośrednio do zapisów na webinar.
Po kliknięciu:http://edukacja.squaber.com/webinaria/cykliczne-spotkanie-analityczne-04-07-2016