Siedze na tej spolce od 2011 i po prostu jestem zażenowany zachowaniem się kursu. Poziomy 3zł to mieliśmy w 2011 i 2012 r oku. A w 2013-2014 zahaczyliśmy już ponad 4PLN. Dzisiaj spółka jeżeli chodzi o rozwój i zyski jest 5 kroków dalej, a kurs w głębokiej komunie tkwi... To jest jakaś kpina.
cóż, też posiadam ten "walor" i powiem tylko tyle, że ten skup i docelowy wykup tych 6-8% papieru to powód tego zachowania.... gdzie indziej przy takim raporcie byłoby +20% w ciągu tygodnia a tu widzę powrót na niższe poziomy... dystrybucji nie widać tylko... ktoś przekłada papier z kieszeni do kieszeni...
Erste teraz skupuje w cenach około 3,45, aby potem gdy zacznie się II etap skupu akcji odsprzedać je tych cenach aby kurs nie podskoczyL podczas skupu. Jedyne wyjście nie sprzedawać im teraz niżej jak 4,50.
niech juz zrobią to wezwanie po 3,5 zł. Nie da się patrzeć na te spółkę. KNF powinien coś zrobić z tym, żeby ludzie nie wpadali na ten słodki lep i nie tracili pieniedzy. Dopóki nie będzie porządku indywidualni będą odpływać z GPW. Może nowa Prezes coś z tym zrobi.
a ja radze sprzedac colian a kupic cormay ostro rosnie i bedzie rosl ,chociaz takich jak collian uspionych spolek jest wiecej a nikt ich nie tyka nie wiem dlaczego!!!