• mała uwaga Autor: ~andrzej [185.61.4.*]
    bankier jest szybki w takim usuwaniu, po prostu dbają o dobre imie tych co robią wały tak samo jest np. na serenity, piszcie do szefów bankiera swoje uwagi
  • Re: mała uwaga Autor: ~maja57 [89.71.99.*]
    Dzięki dwa posty zostały usunięte w odstępie kilku minut to skandal że bronią tą bandę złodziejską jaka się szerzy na giełdzie oszust na oszuście a prawdy co pisać zakaz.
  • Re: mała uwaga Autor: ~andrzej [185.61.4.*]
    ktoś monitoruje te wpisy ktoś np ze strony wałkarzy i jak coś się pojawi nie tak to od razu zgłaszają do moderatora, ten zaś zatroskany o dobre imię wałkarza kasuje posty, to samo mamy na serenity, jak już nie wiedzą z bankiera co napisać to piszą, że dopóki ktoś nie jest skazany to nie można go wrzucać z imienia i nazwiska,
    jak np mnie obsmarowywali przestępcy to było ok nikt tego nie zgłaszał do bankiera,

moja rada walczcie z nimi na wszystkich frontach, mostek to jeden z najlepiej rozegranych wałków w historii gpw, już myślałem że nic mnie nie zaskoczy a tu proszę, ciekawe jaką rolę odegrał tu Solorz
  • Re: mała uwaga Autor: ~prawda [89.163.130.*]
    solorz mnie nie dziwi wystarczy poczytaćna innych forach co to za "inwestor" i ile ludzi z nim potraciło
    dziwi jedynie nazwisko jędrzejewskiego żę zaafiszował takie coś
    zapamiętać staniszewski pańczyk
    musicie kogoś z nich wyłuskać inaczej nie da rady, jak to zrobicie to układ mafijny pęknie posypią się jak karty
    bez tego zapomnijcie że coś wskóracie

ja zawsze zmywałem się ze spółek gdzie pojawiali się nasi patrioci ekonomiczni bo to zawsze xle sie kończyło
  • Re: mała uwaga Autor: ~maja57 [89.71.99.*]
    Ten sam przekręt jest w idmsa tam leszczynski wyprowadził tak samo i to samo będzie w tej spółce scalił dwa razy 12=1 drugi16=1 kapitał wyprowadzał dodruk makulatury i zaniżanie kapitału i knf razem
    pomysłowość oszustów jest nieograniczona, jakby udało się wam ustalić jak wyszedł na inwestycji w msx Solorz to mielibyście punkt wyjścia
[x]
MSXRESOUR 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.