Fundusze mają w szerokim poszanowaniu kasę i tak za prowadzenie mają tyle ile chcą więc co ich ma interesować reszta - a tu nasze grono jest takie jakie jest czyli zębaty wygrał wydu......pczył nas tak jak chciał i co możemy mu zrobić NIC gdyż na to wszystko się zgodziliśmy. Kasa poszła na Cypr a on się cieszy - nie życzę nikomu źle ale jego też kiedyś coś dopadnie tak jak i kulczyka
@oizdob, naganiasz na sprzedaż, tak jak wcześniej peek naganiał na kupno. Nie jest do końca prawdą to co piszesz, bo w OFE zarządzający pieniędzmi(tymi z MDS) też, mają premie za dobre wyniki. Więc dlaczego mieliby sprzedawać po 0,81, jeśli można otrzymać uczciwą, wyższą cenę. zgodzisz się chyba, że ta zaproponowana jest wysoce rażąco za niska. Jeśli brałeś udział w emisjach, to powinieneś to wiedzieć, że na nich zostali posiadacze MDS oszukani.
Wiem sam wtopiłem kasę w tych emisjach i zastanawiam się co zrobić narazie trzymam ale gacie mam pełne nie chce sprzedać i chciałbym żeby nikt nie sprzedał a jak będzie to zobaczymy mam tylko nadzieję że zębaty dostanie nauczkę w tym życiu
Dnia 2016-03-25 o godz. 08:46 ~Gawędziarz napisał(a): > @oizdob, naganiasz na sprzedaż, tak jak wcześniej peek naganiał na kupno. Nie jest do końca prawdą to co piszesz, bo w OFE zarządzający pieniędzmi(tymi z MDS) też, mają premie za dobre wyniki. Więc dlaczego mieliby sprzedawać po 0,81, jeśli można otrzymać uczciwą, wyższą cenę. zgodzisz się chyba, że ta zaproponowana jest wysoce rażąco za niska. Jeśli brałeś udział w emisjach, to powinieneś to wiedzieć, że na nich zostali posiadacze MDS oszukani.
jak fundusze takie rezolutne to odpowiedz mi dlaczego nie kupia tych milionow akcji co stoja na sprzedazy po 0,81 ? ja sprzedalem midasa duzo wczesniej i szczesliwym trafem odrobilem gdzie indziej ale tez chcialbym cos miec z tego ze gnilem tutaj przez 5 lat i g wno z tego mam , zastanawiam sie nad odkupieniem midasa ale nie chce utopic tu kolejnego grzosza , mnie osobiscie najbardziej ciekawi jakie decyzje sa obecnie podejmowane w funduszach bo od tego zalezy los drobnych ale jak sie tego dowiedzec ?