• ^^^^^^^^^^^^^^^>>>>>>>>>>>&&&&&&&&&&*****Do Uzdrowiciela Autor: ~Slay [31.61.140.*]
    Również powitać kulturalnie zamierzam.

Pamiętam Cię z sierpnia 2015... nie wiem czy uczestniczysz w tych podrygach tego bankruta ale niektórzy tu naszego Frankensztajna próbują reanimować. Ostatnio nawet zebrał ktoś 77.000 po średniej 17 groszy... zapowiada się ostry zjazd bo niektórzy już wywalali w pośpiechu żeby zajączka złapać...

Niech Bóg ma Cię w swoje opiece bracie zbieraczu :) Inf nie mam ze spółki ale jak jest INC to już sam od zmysłow odchodzę, bo jak Fundusz zamknięty nagle może odsprzedać aktywa i zmiejszyć stan posiadania... a tak było.
    Zastanawia mnie ten Fun Dusz sekuryzacyjny za 100.000 pln kiedyś kupiono utworzony... chyba pralnia pieniąndzów...

Bez szkalowania imienia spółki ale siedziba to jakiś prywatny dom... druga sprawa albo i trzecia to oni kogoś zatrudniają?\

Osoby z dawnego PBO Anioła co wykolegowało towarzystwo wzajemniej alienacji też nienapawa optymizmem a jeszcze ten POLYHeavyMetal dawna mewo leć daleko stąd... na ojczysty ląd :)

Uzdrowicielu Ty śpisz spokojnie z takim papierem?

Ja mam Arctic i tam to dopiero jest spokój...ducha a tu trza uważać bo ktoś Cię wy...cha

Radosnych Świąt także dla Ciebie.

a dla tej chołoty: NAGANIAM bo mam płacone od posta 30 groszy!!!!

• Re: ^^^^^^^^^^^^^^^>>>>>>>>>>>&&&&&&&&&&*****Do Uzdrowiciela Autor: uzdrowiciel [90.156.99.*]
    Witam

Dzięki za uwagę , fajnie że mam choć jedną surową opinie
    W podrygach to nie mam czasu uczestniczyć , mam ciekawsze zajęcie , zbierać to na niskich poziomach mi się trafi raz po raz ale to bardziej skubanie , a cena 0,17 to już jest trochę wysoka jak na mój biedny portfelik hehe .
    Na razie nie panikuję na święta trochę mam oszczędności , fajnie że spółka stronę udostępniła to już coś .
    Czas pokarze , mam cierpliwość , pośpiech to zguba .

jeszcze raz spokojnych i wesołych świąt

• Re: ^^^^^^^^^^^^^^^>>>>>>>>>>>&&&&&&&&&&*****Do Uzdrowiciela Autor: ~Slay [217.99.249.*]
    jutro atak
[x]
FIGENE 3,83% 0,49 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.