• brawo spoldzielnia Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    to byl bardzo emocjonujacy dzien cwaniaczkom juz dziekujemy amatotrom szybkiego i latwegp zarobku w grze zostaja zawodowcy kto nie umie inwestowac to niech sie za to nie bierze przepraszam jezeli kogos obrazilem
  • Re: brawo spoldzielnia Autor: ~Asd [94.254.145.*]
    "Zawodowco", do zobaczenia kilkadziesiąt groszy niżej . Zobaczysz jak inwestują "amatorzy".
  • Re: brawo spoldzielnia Autor: ~gregor555 [91.236.4.*]
    jak spadnie ponizej 0.99 to to powiem ci ze miales racje narazie jeszcze mam rezerwe i napewno nie strace jestem tego pewien popartrz na wykres on ci prawde powie chyba ze wszyscy masowo zaczna sie wycofywac to juz inna bajka ale kto sie pozbywa akcji jezeli wynik jaki byl to byl ale na plusie musze cie doszkolic dzisiaj bylo perfekcyjne zbieraniei wyleszczanie amatorow wiesz jaka jest roznica miedzy mna a innymi a taka ze pisze szczerze i nie owijam tak jak inni wiem ze moje posty wkurzaja innych ale mozna duzo sie dowiedziec co jest grane zawsze ktos pusci cos w obieg niepotrzebnego troche psychologi i wiesz co jest grane w danym dniu jezeli jest na tyle tych posow tak to widze jak pozbede sie akcji to zakomunikuje i koncu bedziecie uwolnieni od Gregora moj crl to 1.35 wczesniej czy pozniej dojdzie do tego duzo jiedys stracilem teraz to wszystko odrabiam w tamtym roku tez siedzialem na prc kupilem po .0.90 sprzedalem po 1.24 ale kurs poszedl na 2.39 ja zakladam sobie jakis pulap i konsekwentnie go realizuje jezeli spadnie nie boj sie pieniadze sa pezygotowane na ewenttualne spadki zawsze trzeba sie zabezpieczac na dwie strony rozpisalem sie troche chtba kumasz oco chodzi
    I ja kiedyś straciłem ale potem udalo sie odrobić na sfinksie , teraz jestem na trochę tutaj i to ja zbierałem i to mnie martwi bo rekinem nie jestem
    coz ci moge powiedziec ja uwazam ze bedzie dobrze troche to potrwa ten wykres sie coraz bardziej sie rozszerza idzie bokiem i widac na swiecowym dolne igly sa coraz to na wyzszych pozycjach jak zejdzie sie to razem gora z dolem to bedzie 3 podejcie do 1.20 jak to minie to jeszcze 1.23 a potem dalej do gory w tym roku bardzo to idzie pomalu z tego wzgledu ze probuje przelamac t trend na razie jest obroniony jezeli prc bedzie mialo dobre wyniki za marzec to jestem spokojny o kurs tak jak mowilem 1.35 i spadam
    Jak na dziennym przebije 1,20 to można potrzymac wyżej od 1,35.powinno dobić do powyżej 2 czyli historycznego oporu.
  • Re: brawo spoldzielnia Autor: ~livs [109.173.212.*]
    Jak sie zamknie powyżej 1,21 to mamy nastepny poziom oporu 1,44. Niby wysoko, ale PRC zarobił w 4 kwrt ponad 700 tys na czysto, wiec nie jest ciernko. Poza tym troszke dziwi mnie, ze tak mało wykazali zysku netto, w stosunku do zysku brutto. Zadziwiajaco mało. Jest wiec tutaj szansa na wyzsze wyniki w 2016 roku, a obroty powoli, ale rosną.
  • Re: brawo spoldzielnia Autor: ~ssss [89.230.115.*]
    Widac, ze ktoś wierzy w twój scenariusz. Dotychczas sytuacja wyglądała zawsze tak: spadki,rakieta+ pareset procent i spadki...A teraz ładnie respektuje wsparcia, wzrosty znajdują się pod cięzrem bojących się i mocne ręcę zbierają...Bedzie dobrze!!!!!!!!!!
    wiesz dlaczego sa respektowane wsparcia a no dlatego zeby przygotowac spolke do trwalego trendu wzrostowego oczywiscie musza tu byc wyniki nie musza byc bardzo dobre powiem przyzwoite systematycznie bedzie pial sie w gore ale to dluga droga mam jedynie obawy czy zdazy dojsc na tyle wysoko zeby na trwale utrzymac t rend wzrostowy jezeli w gospodarce swiatowej nie bedzie turbulencji to ina prc bedzie dobrze
    Apropos wyników. Sprawdziłem i od 2004 roku Próchnik miał wynik in plus 3 razy. W 2011 rku 90 tysięcy :), potem w 2013 roku -1,9 mln i teraz 1.93 mln. Czyli reasumując to na 3 lata rządzenia Bauer miał dwa razy zysk. Próchnik tak naprawdę NIGDY nie był rentowny. :) Ale gimby nie zrozumiejom...
    Zapomniałem dopisać ZYSK ZE SPRZEDAŻY.
    postaram sie dojsc do mojego pulapu i spadam nie moge zyc tylko prc
[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.