Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,14 zł , zmiana od tamtej pory: -99,12%

Re: brawo spoldzielnia

jak spadnie ponizej 0.99 to to powiem ci ze miales racje narazie jeszcze mam rezerwe i napewno nie strace jestem tego pewien popartrz na wykres on ci prawde powie chyba ze wszyscy masowo zaczna sie wycofywac to juz inna bajka ale kto sie pozbywa akcji jezeli wynik jaki byl to byl ale na plusie musze cie doszkolic dzisiaj bylo perfekcyjne zbieraniei wyleszczanie amatorow wiesz jaka jest roznica miedzy mna a innymi a taka ze pisze szczerze i nie owijam tak jak inni wiem ze moje posty wkurzaja innych ale mozna duzo sie dowiedziec co jest grane zawsze ktos pusci cos w obieg niepotrzebnego troche psychologi i wiesz co jest grane w danym dniu jezeli jest na tyle tych posow tak to widze jak pozbede sie akcji to zakomunikuje i koncu bedziecie uwolnieni od Gregora moj crl to 1.35 wczesniej czy pozniej dojdzie do tego duzo jiedys stracilem teraz to wszystko odrabiam w tamtym roku tez siedzialem na prc kupilem po .0.90 sprzedalem po 1.24 ale kurs poszedl na 2.39 ja zakladam sobie jakis pulap i konsekwentnie go realizuje jezeli spadnie nie boj sie pieniadze sa pezygotowane na ewenttualne spadki zawsze trzeba sie zabezpieczac na dwie strony rozpisalem sie troche chtba kumasz oco chodzi

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PROCHNIK -4,59% 0,01 2019-01-17 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.