matiz, msr, viva, guru, j23, kba i cala reszta ktora udziela sie jeszcze na tym forum sprzedaliscie i co teraz wylewacie zale czy chcecie kupic taniej? goncie sie i odrabiac straty jest duzo ciekawych spolek na nc pokazac paluchem?
Popieram Cię w 100% ale nie wszyscy sprzedali niektórzy jeszcze trochę dokupili. Nie twierdzę że jest dobrze ale sprzedawać po takiej cenie to czysta głupota, za dużo niewiadomych i kombinacji tak jakby wszyscy się zmówili i grają do jednej bramki aby zniechęcić do firmy. Ktoś kiedyś napisał że musu zmienić się akcjonariat w tej firmie aby można było normalnie handlować nią na giełdzie. Pożyjemy zobaczymy może okaże się za chwilę że free float będzie 20
Nie potrafię przymknąć oka na tego typu przekręty, tyle. A, że długo tu byłem to co nieco wiem i dziele się spostrzeżeniami, nic ponadto. Jeśli komuś nie przeszkadza, że ta firma na każdym kroku robi sobie jaja, no to spoko, w każdym razie fundamentów tutaj nie ma żadnych.
Kultura przede wszystkim....Piszę i komentuję, to co czuję. miałęm tego sporo i dawno sprzedałem większość, trzymałem szmat czasu i nie było sensu dłużej, nawet straciłem. Nie bardzo wiem o co chodzi. To, ze prawie nie mam akcji, już nie mogę nic powiedzieć ?
Perspetywa jest na razie marna, poza kilkoma krókimi okresami, to tutaj zawsze był marazm. Nagle chodziło w górę, a potem systematycznie w dół. Lata mijają, a ja nie czuję ,że spółka mimo dotacji, inwestycji, pracy coś zyskuje. Pewnie ktoś mi udowodni,że wg sprawozdań to jest cudownie, ale ja mówię o ogólnej atmosferze i właśnie cenie.
heh niektórzy to nie potrafią rozróżnić czarnego od białego i uparcie będą bronić swego zdania idąc na dno. Poczekam do 02.07.2016 i wtedy wszystko stanie się jasne, ty zostaniesz ze śmieciem na rachunku którego nie będziesz mógł sprzedać na rynku. Wtedy sam szukaj sprawiedliwości w sądach, może się uda :)
Heh no i mamy 2.07. Szkoda mi tych, którzy łudzili się do samego końca bo sygnałów, że to coś jest mistyfikacją nie brakowało a ostatnim dzwonkiem na pożegnanie padła było cofnięcie dotacji...