• bylo minelo Autor: ~Mathny [24.90.156.*]
    matiz, msr, viva, guru, j23, kba
    i cala reszta ktora udziela sie jeszcze na tym forum
    sprzedaliscie i co teraz
    wylewacie zale czy chcecie kupic taniej?
    goncie sie i odrabiac straty
    jest duzo ciekawych spolek
    na nc
    pokazac paluchem?

• Re: bylo minelo Autor: ~forma [178.212.155.*]
    Popieram Cię w 100% ale nie wszyscy sprzedali niektórzy jeszcze trochę dokupili. Nie twierdzę że jest dobrze ale sprzedawać po takiej cenie to czysta głupota, za dużo niewiadomych i kombinacji tak jakby wszyscy się zmówili i grają do jednej bramki aby zniechęcić do firmy. Ktoś kiedyś napisał że musu zmienić się akcjonariat w tej firmie aby można było normalnie handlować nią na giełdzie. Pożyjemy zobaczymy może okaże się za chwilę że free float będzie 20
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.228.120.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: bylo minelo Autor: ~niesprzedaje [94.251.132.*]
    spokojnie jeszcze mozna bedzie sporo zarobic tutaj.
  • Re: bylo minelo Autor: ~msr [89.66.204.*]
    Nie potrafię przymknąć oka na tego typu przekręty, tyle. A, że długo tu byłem to co nieco wiem i dziele się spostrzeżeniami, nic ponadto. Jeśli komuś nie przeszkadza, że ta firma na każdym kroku robi sobie jaja, no to spoko, w każdym razie fundamentów tutaj nie ma żadnych.
  • Re: bylo minelo Autor: ~Kba [193.23.63.*]
    Kultura przede wszystkim....Piszę i komentuję, to co czuję. miałęm tego sporo i dawno sprzedałem większość, trzymałem szmat czasu i nie było sensu dłużej, nawet straciłem. Nie bardzo wiem o co chodzi. To, ze prawie nie mam akcji, już nie mogę nic powiedzieć ?

Perspetywa jest na razie marna, poza kilkoma krókimi okresami, to tutaj zawsze był marazm. Nagle chodziło w górę, a potem systematycznie w dół. Lata mijają, a ja nie czuję ,że spółka mimo dotacji, inwestycji, pracy coś zyskuje. Pewnie ktoś mi udowodni,że wg sprawozdań to jest cudownie, ale ja mówię o ogólnej atmosferze i właśnie cenie.

• Re: bylo minelo Autor: ~j23 [46.113.136.*]
    heh niektórzy to nie potrafią rozróżnić czarnego od białego i uparcie będą bronić swego zdania idąc na dno.
    Poczekam do 02.07.2016 i wtedy wszystko stanie się jasne, ty zostaniesz ze śmieciem na rachunku którego nie będziesz mógł sprzedać na rynku. Wtedy sam szukaj sprawiedliwości w sądach, może się uda :)
    Heh no i mamy 2.07. Szkoda mi tych, którzy łudzili się do samego końca bo sygnałów, że to coś jest mistyfikacją nie brakowało a ostatnim dzwonkiem na pożegnanie padła było cofnięcie dotacji...
    *2.08 ;)
[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.