• Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~topol2 [89.68.0.*]
    Po co mielić ten niepotrzebny temat CCS?
    Jaka jest perspektywa naprawy i serwisowania sprzętu? Żadna. Idziemy coraz bardziej w kierunku sprzętów lub przynajmniej pełnych podzespołów całkowicie nierozbieralnych. Kiedyś remontowało się suszarki do włosów. Teraz sprzęt, który nawala, po prostu się wyrzuca, lub oddaje do sklepu, jeśli jest na gwarancji.
    Takie firmy z falangami zbędnej załogi będą obciążeniem.
    Jedynym celem CCS winno być wygaszanie firmy, albo przerzucić się na produkcję wideł do gnoju. Zawsze się przydadzą.
  • Re: Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~Zdrojek [185.79.33.*]
    Hm.. a do czego zmierzasz swoim wywodem? CCS to całkiem dobry serwis, który nie wykorzystuje jeszcze w pełni swojego potencjału. Nie jest to pierwszy lepszy serwis, który mieści się w budyneczku 5x5m2 na rynku. Jest to większa firma, która rozlokowana jest nie tylko w polsce.
  • Re: Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~656 [158.58.172.*]
    Istnieje bo:

"Forum dyskusyjne – przeniesiona do struktury stron WWWforma grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.
    Fora dyskusyjne są obecnie bardzo popularną formą grup dyskusyjnych w Internecie. Prowadzą je praktycznie wszystkieportale, większość wortali, znaczna liczba ISP. Są one także powszechne na stronach wielu instytucji, czasopism, przedsiębiorstw, uczelni itp. a także spotykane są liczne fora zakładane prywatnie." źródło: https://pl.wikipedia.org/wiki/Forum_dyskusyjne
    Obejdzie się bez całej formułki, ale fakt faktem po to właśnie istnieje to forum ^^
  • Re: Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~656 [158.58.172.*]
    Dostosowuję poziom wypowiedzi do poziomu pytania. Uniknąłem kolejnego powtarzania identycznych powodów, co moi poprzednicy. Postawiłem na prostotę i oryginalność, która tłumaczy dokładnie sens istnienia tego rodzaju miejsc
  • Re: Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~greg [94.251.185.*]
    < albo przerzucić się na produkcję wideł do gnoju. >

Chłopie, jeśli u ciebie na wsi brakuje wideł, to niestety źle trafiłeś. Ale jeśli zepsuje ci się GPS w traktorze, to myślę, że możesz liczyć na serwis CCS.
    Narzekać każdy potrafi, ale jak coś potrzeba to pierwsi stoją w kolejce
  • Re: Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~topol2 [89.68.0.*]
    Zgadza się wszysko. Firma jest potrzebna, a ja trochę przesadziłem.
    Zapytałem tylko, aby każdy pomyślał na temat przyszłości firmy. To rynek zanikający. Ja w tym nie wezmę udziału.
    Zarząd winien wziąć pod uwagę, że tu nie będzie dopłat jak dla górnictwa.
  • Re: Dlaczego forum CCS istnieje? Autor: ~greg [94.251.204.*]
    Zdecydowanie przesadzasz twierdząc, że ludzie po prostu wyrzucają zepsute telefony zamiast zlecać ich naprawę. Rynek komórkowy ma się bardzo dobrze i obserwując znajomych widzę, że wielu z nich utożsamia się z daną marką i siecią. Wiele z tych osób jest przywiązanych do swoich smartfonów, które na polskie warunki są jeszcze dość drogie, więc w razie awarii zanoszą je do serwisu. Uważam, że CCS zamiast wchodzić w nowe branże (np. energii) powinien skupić się wyłącznie na swoim core-businessie, a ponadto rozszerzać sprzedaż urządzeń, gadżetów i akcesoriów dla telefonii komórkowej w swoich placówkach.
[x]
CCS 0,00% 0,59 2025-09-12 12:18:41
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.