a w nim że equimaxx dalej wychodził dzisiaj i oddał kolejny pakiecik. coś tak czuje. miała być super spóła a jest tragedia. nowy zarząd to śmiech na sali: trójka z pięcioro to prawdobodobnie rodzina i mistrz wall street. Doświadczenie z rynku kolejowego, kolejny druga nasycalnia czerechma zaraz tutaj będzie. Pytanie czy Sz. P. Jacek jest buforem który posiedzi chwile i pójdzie z kapitałem dalej kiedy się Equimaxx się wyzeruje czy zostanie tu na dłużej. Nawet jak jego obecność jest zwiastunem czegoś dobrego to jego wkład w przeliczeniu na złotówki nie przewyższył 100tys. pln. tak więc bez polotu. śmiech na sali. Jutro atak na 14 groni
dzisiaj 14 jak nie 12. tylko nie piszcie że gruby odbiera bo sami poustawialiście sobie zlecenia na 16,17,18 licząc że tanio odkupicie kiedy chodziło po 22 gronie i liczyliście na super zmianę. i dostaliście wszyscy papieru pod korek. i dostaniecie więcej. grubych zleceń po prawej nie widać z rana tak więc do dzieła!!!!
popełniłem błąd, przyznaje. Zasugerowałem się postem przedmówcy a nie treścią komunikatu. ale i tak twierdzę że ta spóła to lipa i nic z tego nie będzie. czekam na nieuniknioną falę hejtu. ( i tak będzie dzisiaj 14 grosików)