Co jak co ale w zaciemnianiu stanu faktycznego są naprawdę dobrzy trzeba przyznać . Gdyby tyle inwencji i energii poświecili rozwojowi spółki mogła by być perełką na NC .Ale niestety wszystko poszło , miał być duży majątek trwały zbudowany z unijnych dotacji tysiące abonentów ( i to wszystko było realne ) lecz skończyło się ,na mistyfikacji i zajumaniu zaliczek , ktoś pewnie za to "beknie" ale niekoniecznie ten kto na tym skorzystał. A spółka ? Koniec tylko kwestią czasu .
Nie tyle są dobrzy co po prostu kłamią. A, że potwierdzonych informacji o różnych kombinacjach w necie nie było do pewnego czasu tak znowu dużo to nie było łatwo się w tym wszystkim połapać. Ja mam nauczkę na przyszłość, żeby zwłaszcza te mniejsze spółki mocniej "sprawdzać" i przede wszystkim nie bagatelizować pewnych sygnałów. Jednakże trzeba przyznać, że skala krętactwa tutaj jest/była wyjątkowa.
kto kupuje po 50groni to jeszcze? jak 5gr jest kwestia czasu puknijcie sie w leb ludzie bedzie placz niedlugo nie chce nic mowic ale wspomnicie moje slowa
jeszcze nic się nie skończyło wiec nie baw się we wróżkę .... bo z reguły wróżki w świecie inwestycji nigdy nie maja racji. Z tego co wiem to są w stanie spełnić ostatnio zapowiedziany projekt i całkiem ładnie mogą na tym wyjść. Wiec tutaj scenariuszy na przyszłość jest całkiem sporo.
Teraz zostały mi tego resztki, ale parę lat temu wyglądało to na dobre perspektywy, dotacje, budowa itp. A tu proszę musza je zwracać, jak to w biznesie ryzyko jest jednak czasami głęboko ukryte. A taki inwestor giełdowy myśli sobie , że coś z tego będzie,