• Mistrzowie Mistyfikacji Autor: ~viva [83.26.199.*]
    Co jak co ale w zaciemnianiu stanu faktycznego są naprawdę dobrzy trzeba przyznać . Gdyby tyle inwencji i energii poświecili rozwojowi spółki mogła by być perełką na NC .Ale niestety wszystko poszło , miał być duży majątek trwały zbudowany z unijnych dotacji tysiące abonentów ( i to wszystko było realne ) lecz skończyło się ,na mistyfikacji i zajumaniu zaliczek , ktoś pewnie za to "beknie" ale niekoniecznie ten kto na tym skorzystał. A spółka ? Koniec tylko kwestią czasu .
  • Re: Mistrzowie Mistyfikacji Autor: ~msr [89.66.204.*]
    Nie tyle są dobrzy co po prostu kłamią. A, że potwierdzonych informacji o różnych kombinacjach w necie nie było do pewnego czasu tak znowu dużo to nie było łatwo się w tym wszystkim połapać. Ja mam nauczkę na przyszłość, żeby zwłaszcza te mniejsze spółki mocniej "sprawdzać" i przede wszystkim nie bagatelizować pewnych sygnałów. Jednakże trzeba przyznać, że skala krętactwa tutaj jest/była wyjątkowa.
  • Re: Mistrzowie Mistyfikacji Autor: ~hmm [77.65.86.*]
    kto kupuje po 50groni to jeszcze? jak 5gr jest kwestia czasu puknijcie sie w leb ludzie bedzie placz niedlugo nie chce nic mowic ale wspomnicie moje slowa
  • Re: Mistrzowie Mistyfikacji Autor: ~rentier2020 [94.251.132.*]
    jeszcze nic się nie skończyło wiec nie baw się we wróżkę .... bo z reguły wróżki w świecie inwestycji nigdy nie maja racji. Z tego co wiem to są w stanie spełnić ostatnio zapowiedziany projekt i całkiem ładnie mogą na tym wyjść. Wiec tutaj scenariuszy na przyszłość jest całkiem sporo.
  • Re: Mistrzowie Mistyfikacji Autor: ~Kba [193.23.63.*]
    Teraz zostały mi tego resztki, ale parę lat temu wyglądało to na dobre perspektywy, dotacje, budowa itp. A tu proszę musza je zwracać, jak to w biznesie ryzyko jest jednak czasami głęboko ukryte. A taki inwestor giełdowy myśli sobie , że coś z tego będzie,

[x]
OPENNET 0,00% 0,13 2017-06-13 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.