Kurs ewidentnie trzymany i każda reakcja na zamówienie to potwierdza - ostatnia sesja aż za bardzo... na wykresie zagrywki, żeby zaniżać i negować wybicie jak tylko się da... AD ciągle rośnie, wartość spółki rośnie, zacznie się trend wzrostowy jak słupy na to pozwolą - niestety... jedna z najbardziej niedoszacowanych spółek na NC... perspektywy dobre, kapitalizacja śmieszna - ilość akcji u słupów - od cholery i ciut ciut ;)
Zaczęło się straszenie i przewalanie akcji ... śmieszne, no nic... czekajmy dalej, ciekawy jestem kiedy przekażą info co z inwestorem i potencjalnym połączeniem ale widze coraz bliżej skoro takie zagrywki na papierze...
Mysle soebie ze teraz jest dobry moment do kupna po niskiej cenie. Z raportami uporali sie wiec widac ze probuja cos dzialac - moze to byla nauczka i wezma sie teraz do roboty. Zamowienai ciagle splywaja a moze w koncu wpadnie jakies wieksze które ruszy kurs o pare groszy w gore xD
generalnie za 10gr to tylko szczescliwcy dostana ale za 11 jeszcze sa chetni do oddania i mozna sie zalapac :) ja troche dokupilem i rozwazam dokupienie jeszczejakiegos malego pakieciku
spółka jest zaniedbana to fakt ,czy wyjdzie z tego ,czy da radę zależy od osób zainteresowanych chcą zarobić ?może siedzą tu na misji charytatywnej ?..na tych poziomach nie ma inwestorów zarobionych !
nawet jezeli spólka nie wyjdzie na prostą to mając takie slupy na pewno doczekasz się jakiejś podbitki w przyszłosci na 0,30-0,40 groszy. Więc tylko czekać.
Myślę, że jak padnie odpowiednie info i słupy pozwolą na wzrost to tutaj jest baza do stabilnego długoterminowego rosnącego trendu - w jakim %cie czasu społka jest notowana poniżej 30-20 groszy? Większość to (wg mnie planowana) wina zawieszenia notowań bo kapitalizacja przy obecnej wartości spółki, kontaktach, marce, kanałach sprzedażowych, fabryce w chinach etc jest po prostu śmieszna. Wg mnie wybicie na dniach, wskaźniki ładnie się zachowują.. no ale poczekamy - zobaczymy. Osobiście czekam tu na godny wzrost i żaden słup nie zmusi mnie do sprzedaży choćby nie wiem ile batonów na S wystawił... Jak będzie walił w rynek to sam na tym straci bo obecnie od dluższego czasu nikt nie zyskuje a nie ma ŻADNEGO powodu do spadku wartości akcji. Pozdrawiam i widizmy się na 35gr bo to powinno być bazą...
mam podobnie odczucia ..niektórzy mowia ze to intuicja .. tak często jest ze wielu z nas ten wenetrzny głos bagatelizuje ,ale to jest fakt to co często odczuwamy potwierdza się po czasie w w faktach:)
spółka wzrośnie tylko i wylącnzie wtedy gdyby w miediach o niej zrobiło się głośno, tak nie masz szans przeznajbliższych 100 lat wybic się powyżej 1zl o którym tutaj od 3 lat czy nawet od 4 tak niektórzy piszą.
Po za tym dalej podtrzymuję swoje zdanie ze to śmieć a nie spółka. Jedyny kto na niej zarabia to prezio;)
Jesteś jednym z słupów wstrzymujących wzrost? w końcu info się ukaże a wtedy możecie sobie kombinować ile wlezie... Nie znam bardziej niedoszacowanej spółki na parkiecie...
Dnia 2016-03-17 o godz. 21:07 ~qwerty napisał(a): > spółka wzrośnie tylko i wylącnzie wtedy gdyby w miediach o niej zrobiło się głośno, tak nie masz szans przeznajbliższych 100 lat wybic się powyżej 1zl o którym tutaj od 3 lat czy nawet od 4 tak niektórzy piszą. > > Po za tym dalej podtrzymuję swoje zdanie ze to śmieć a nie spółka. Jedyny kto na niej zarabia to prezio;)
qwety pojechałeś z tym wiekiem co cią struło ze tak żółcią zalewasz..zazdrościsz ze ludzie tu siedzą... posiedzą jeszcze trochę to złożą konkurencję do facebooka - vediabook )...dobra koniec sarkazmów )czas się chyba wziąć do roboty jak nie przed to po świętach;) pozdrawiam
nie jestem ani słupem, ani nie wstrzymuję kursu ani nie spekuluję. Po prostu przez tą spółkę straciłem 4k których już nie odzyskam. Jestem na tej spółce już od 4 a może i 5 lat. Niestety kiedyś Wszechmogący mi rozum odebral i kupiłem aukcje tego czegoś. Jak tylko kupilem po 88 gr od tamtej pory kurs spadał i spadał aż do 10 gr, a wiekszość piewców pisała już pod koniec następnego kwartału wibicie na 1zl potem na 1,2 i tak dalej.
Wiem zaraz mi sie dostanei że marudzę i narzekam. Trudno zwisa mi to. Jedyne co wiem to to że ta spółka nie wzrośnie za mojego żywota. Możę 100 lat nie pociagnę ale jeszcze trochę będę się musiał pomęczyć;)
Jak ktoś jest od jakiegoś czasu na tej spółce to mam dobrą radę, niestety tu wszelkie instrumentu giełdowe nie dziłają i już. NIe wiem dlaczego ale tak po prostu jest. Moga nawet podać w raportach żę zysk netto wynióśćł 1 bilion zł toi tak ona nie wzrośnie na tyle na ile powinna. Czemu nie mam zielonego pojęcia.
PS. oczywiście zawsze są wyjątki od reguły i moze uda się jej dojść do 30-40gr ale to max możliwości. oczywiśćie jak ktoś kupi o tym kursie a sprzeda po 33 gr to chwała mu za to. A nie sprzedam taniej niż po 1zł. Mówi się trudno i tak kasa stracona albo ja padnę albo spółka;)
Albo ktoś sypnął bo potrzebował a nie mógł dłużej czekać albo znowu czekam na info w stylu "sprzedał na NC a kupił tyle samo poza nim i sstan akcji się nie zmienił"... po obiecującym Q IV i potencjalnym info o współpracy/przejęciu raczej nikt celowo nie wywalił ... Albo ładna zagrywka już pod wybicie jak na koniec 2014