nie jestem ani słupem, ani nie wstrzymuję kursu ani nie spekuluję. Po prostu przez tą spółkę straciłem 4k których już nie odzyskam. Jestem na tej spółce już od 4 a może i 5 lat. Niestety kiedyś Wszechmogący mi rozum odebral i kupiłem aukcje tego czegoś. Jak tylko kupilem po 88 gr od tamtej pory kurs spadał i spadał aż do 10 gr, a wiekszość piewców pisała już pod koniec następnego kwartału wibicie na 1zl potem na 1,2 i tak dalej.
Wiem zaraz mi sie dostanei że marudzę i narzekam. Trudno zwisa mi to. Jedyne co wiem to to że ta spółka nie wzrośnie za mojego żywota. Możę 100 lat nie pociagnę ale jeszcze trochę będę się musiał pomęczyć;)
Jak ktoś jest od jakiegoś czasu na tej spółce to mam dobrą radę, niestety tu wszelkie instrumentu giełdowe nie dziłają i już. NIe wiem dlaczego ale tak po prostu jest. Moga nawet podać w raportach żę zysk netto wynióśćł 1 bilion zł toi tak ona nie wzrośnie na tyle na ile powinna. Czemu nie mam zielonego pojęcia.
PS. oczywiście zawsze są wyjątki od reguły i moze uda się jej dojść do 30-40gr ale to max możliwości. oczywiśćie jak ktoś kupi o tym kursie a sprzeda po 33 gr to chwała mu za to. A nie sprzedam taniej niż po 1zł. Mówi się trudno i tak kasa stracona albo ja padnę albo spółka;)