Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,11 zł , zmiana od tamtej pory: -63,64%

Re: Ostatnie zamówienie

nie jestem ani słupem, ani nie wstrzymuję kursu ani nie spekuluję. Po prostu przez tą spółkę straciłem 4k których już nie odzyskam. Jestem na tej spółce już od 4 a może i 5 lat. Niestety kiedyś Wszechmogący mi rozum odebral i kupiłem aukcje tego czegoś. Jak tylko kupilem po 88 gr od tamtej pory kurs spadał i spadał aż do 10 gr, a wiekszość piewców pisała już pod koniec następnego kwartału wibicie na 1zl potem na 1,2 i tak dalej.

Wiem zaraz mi sie dostanei że marudzę i narzekam. Trudno zwisa mi to. Jedyne co wiem to to że ta spółka nie wzrośnie za mojego żywota. Możę 100 lat nie pociagnę ale jeszcze trochę będę się musiał pomęczyć;)

Jak ktoś jest od jakiegoś czasu na tej spółce to mam dobrą radę, niestety tu wszelkie instrumentu giełdowe nie dziłają i już. NIe wiem dlaczego ale tak po prostu jest. Moga nawet podać w raportach żę zysk netto wynióśćł 1 bilion zł toi tak ona nie wzrośnie na tyle na ile powinna. Czemu nie mam zielonego pojęcia.

PS. oczywiście zawsze są wyjątki od reguły i moze uda się jej dojść do 30-40gr ale to max możliwości. oczywiśćie jak ktoś kupi o tym kursie a sprzeda po 33 gr to chwała mu za to. A nie sprzedam taniej niż po 1zł. Mówi się trudno i tak kasa stracona albo ja padnę albo spółka;)

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
VEDIA 0,00% 0,04 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.