Dnia 2016-03-12 o godz. 19:08 ~doktorpajchiwo napisał(a): > Rozumiecie o co idzie ta gra? Co jest kołem zamachowym telekomów dzisiaj? To na co Solorz wziął kasę z emisji kilka lat temu.
wiemy wiemy , biznes z LTE jeszcze sie dobrze nie rozkrecil a juz chca przejac wszystkie akcje i zwinac interes bo za chwile zaczna sie zyski i poplynie rzeka pieniedzy, a dzielic sie z innymi to nie maja zamiaru, kasiorke z dwoch emisji na rozwoj calego przedsiewiecia to sie bralo od drobnych bez mrugniecia okiem
W Midasie siedze od 5 lat. Robilem rozne operacje K i S zeby jakos nie popasc na minus. 4 lata temu kolega mowil: "nie zarobisz z "zebatym"". Nie posluchalem. Teraz jak pomysle o tych wszystkich z Elektrimu to mi sie niedobrze robi na mysl o probie wydarcia czegos cwaniakom z Midasa... wydymali nas na czysto. 5 lat mrzonek i wiary, ze spolka z GPW kieruje sie jakimis zasadami i normami. Zwroccie uwage jak prasa milczy o tym przypale. Zazwyczaj to Parkiety i inne pisaly i ocenialy sytuacje. Teraz CISZA jak makiem zasial.
wiecie co mnie zastanawia, jezeli midas to taka swietna inwestycja to dlaczego jakis fundusz nie sciagnie tego zlecenia S 27M po 0,81 dla funduszy to przeciez pestka (22 miliony zł) ?
bo ci bardziej zorientowani wiedzą że solo jest dobry w te klocki i nie ogłaszałby wezwania jakby nie był pewny że uda mu się zdobyć 80% czy tam 90%.. nie po to przez rok miał 65.99%... pomyślcie, czy kiedykolwiek drobnica wygrała z milionerem?
proponuje takie cos na początek zalozylme konto na wp login: m.midasik hasło: akcje1000
niech każdy wysle tam ile ma akcji i czy oddaje akcje na wezwaniu. a osoba która chce sie podjąć role lidera tej grupy niech bierze konto i dziala dalej