Mariz Nie rob jaj Nie wierze ze nagle oficjalnie zmieniles zdanie Tym bardziej ze niby masz akcje Chyba Kolega patrzacy Nie wystraszyl Cie Jak wielu po kazdym swoim Manipulacyjnym wpisie Poprostu ustawiles sie Na kupi Pozd
Sprzedalem wsio co mialem gdy zobaczylem te pismo...dzisiaj byl ostatni zrzut 8.5 tys akcji...skoro dofinansowanie jest cofniete i jjest na to oficjalne pismo z cppc to o czym tu gadac...jeszcze tylko leczyce odetna od dofinansowania i jest zwrot blisko 12 mln zl ktorych nie ma...juz teraz sprzedali akcje pod same dlugi ktore pokryly tylko 1/4 zobowiazan
Wypraszam sobie. Nikogo nie straszę. Nikogo nie zniechęcam. Wyraziłem opinię na podstawie przestawionych dokumentów. Równie dobrze może się zjawić duży inwestor i wpompować w spółkę bardzo duże pieniądze. Ja tego nie neguję w żadnym stopniu, jedynie ważę argumenty.
Ok I wlasnie ta mozliwosc je bardzo mozliwa zwlaszcza projekty sa rozpoczete, pozwolenia Zalatwione pchnac to Wszystko Dalej Zakladam ze bedzie inwetor ktory to Ogarnie Pozdr
Hehe, przecież to info było już dwa dni wcześniej tutaj wklejane... jak to się stało, że tego nie zauważyłeś Matiz?
@Patrzący Jaki Ty widzisz sens pakowania się w to bagno kogoś poważnego? To nie jest zwyczajnie upadająca spółka tylko zlewająca wszystko i wszystkich. Nawet bankruty się nie zachowują w taki sposób jakby firma przestała istnieć - zero kontaktu. Jak ktoś naważył piwa to powinien później je wypić a nie...
Poczytaj sobie o "Nieprzyjaznej Szkole". W zasadzie od kupna udziałów w Edukatix można powiedzieć, że powinna się każdemu zapalić lampka ostrzegawcza, niestety moja czujność była uśpiona bo 3 razy tutaj zarobiłem...
Byc moze bylo byc moze nie...nie mialem czasu sledzic spolki...uspil mnie wyjazd do siedziby spolki i zapewnienia ze wszystko jest ok i mam za swoje...stracilem sporo kasy ale sie zdarza...
Tutaj nie bedzie zadnego inwestora bo na sama splate dlugow potrzeba jeszcze 15 mln zl plus kolejne min 10 na dokonczenie projektow...maja obowiazek informacyjny o cofnieciu dofinansowania a jak zwykle jest cisza