Ja nie chce krakac.. ale taki wniosek mi troche spedza sen z powiek... bo jakby to puscili to 0.01 moze pyknac ..
Widac ze ofert nie ma praktycznie zadnych na kupi...
21 Marca wyniki Kerdosa .. zobaczymy Ile te Meng drogerie zarobily przez ten czas.. bo ich wynik nie byl uwzgledniony w poprzednim bilansie.. wiec teraz powinien juz byc.. Jak tam ostro kupowali przez swieta i poczatek nowego roku to moze bedzie lepszy raport niz ostatni i ktos sie na to zlapie... :/
Dnia 2016-03-11 o godz. 23:37 ~hmmm napisał(a): > Ja nie chce krakac.. ale taki wniosek mi troche spedza sen z powiek... bo jakby to puscili to 0.01 moze pyknac .. > > Widac ze ofert nie ma praktycznie zadnych na kupi... > > 21 Marca wyniki Kerdosa .. zobaczymy Ile te Meng drogerie zarobily przez ten czas.. bo ich wynik nie byl uwzgledniony w poprzednim bilansie.. wiec teraz powinien juz byc.. Jak tam ostro kupowali przez swieta i poczatek nowego roku to moze bedzie lepszy raport niz ostatni i ktos sie na to zlapie... :/ >
pobożne życzenia....ja się spodziewam że lada chwila ten trup zniknie z parkietu.... nowy zarząd , sanacja - dla mnie jedna wielka ściema by przykryć poczynania poprzedników i nic więcej
Dnia 2016-03-12 o godz. 21:26 ~hmmm napisał(a): > Kurde lepiej zeby nie znikal... bo lyknalem ten badziew jak zaba mul... > > I juz siedze z 4 miesiace z reka w nocniku... > > Usrednialem jeszcze do niedawna.. ale teraz widze ze to przestaje wygladac.. juz dawno sie powinno cos zadziac a tu cicho, glucho.. > > Po 2 mc wyrzucaja bylego prezesa ze spolki zaleznej ? Dlaczego nie od razu ? ehhh .. zachlannosc/naiwnosc mna pokierowala.. > > mialy byc podpaski a jest nieoczekiwany okres.. :/ >
dlaczego nie od razu? bo to zwyczajny cyrk i ściema...chodziło tylko o to by posprzątać - zakryć ślady po poprzednikach - takie moje zdanie....na twoim miejscu bym wywalił by odzyskać chociaż część - przecież widać że tu nawet na spekulantów nie ma co liczyć ... lada dzień papier będzie po kilka groszy w mojej ocenie
ludziska zrozumcie to wreszcie, że tu tylko chodzi o pozamiatanie, tak aby prokuratura się w tym nie połapała ! 1. miało być rozliczenie poprzedniego zarządu z działalności na szkodę spółki i akcjonariuszy - jest ??? 2. psy po Kliniewskim wieszają (słusznie), a dopiero po dwóch miesiącach odwołują go z funkcji Prezesa Zarządu zależnej spółki - dlaczego ??? 3. no i najwazniejsze co KK i AW robią w zakładzie produkcyjnym w Lublińcu ???, podobno zakład został sprzedany...?, podobno ma nowego właściciela....??? , to dlaczego załoga nie wie kto jest ich właścicielem, skoro i tak dalej Kliniewski wraz Wierzbicką nimi zarządzają , gdzie formalnie Prezesem jest Pani Łucja Latos .........cha cha ,,,,,,,,, (źródło ; forum gowork.pl Hygienika Dystrybucja !!!)
PS . może znowu mnie opluwać, a i tak wcześniej czy później traficie przed oblicze proroka...
Dnia 2016-03-13 o godz. 10:43 ~awatar napisał(a): > ludziska zrozumcie to wreszcie, że tu tylko chodzi o pozamiatanie, tak aby prokuratura się w tym nie połapała ! > 1. miało być rozliczenie poprzedniego zarządu z działalności na szkodę spółki i akcjonariuszy - jest ??? > 2. psy po Kliniewskim wieszają (słusznie), a dopiero po dwóch miesiącach odwołują go z funkcji Prezesa Zarządu zależnej spółki - dlaczego ??? > 3. no i najwazniejsze co KK i AW robią w zakładzie produkcyjnym w Lublińcu ???, podobno zakład został sprzedany...?, podobno ma nowego właściciela....??? , to dlaczego załoga nie wie kto jest ich właścicielem, skoro i tak dalej Kliniewski wraz Wierzbicką nimi zarządzają , gdzie formalnie Prezesem jest Pani Łucja Latos .........cha cha ,,,,,,,,, (źródło ; forum gowork.pl Hygienika Dystrybucja !!!) > > > > PS . może znowu mnie opluwać, a i tak wcześniej czy później traficie przed oblicze proroka...
Dnia 2016-03-13 o godz. 19:01 ~iii napisał(a): > Awatar jutro sprzedaje pkc wszystko co mam po twoim info. > > Dzieki za pomoc w podjeciu decyzji. > > P.s awatar marzycielu chcialbys zartowalem tylko :)
lepiej poczekać ze sprzedażą na 3 grosze...wówczas powiecie nie dałem się wyleszczć po 30 gr bhahahaahhahahahhahahahaahhahaha
Ruchy to już są ,np. Zaległości czynszowe za Luty 2016 a podstawą sanacji miało być wypłacanie czynszów na bieżąco. Dalej powstają zaległości czynszowe i chyba ta cała sanacja to dalsze oszustwo. Półki sklepowe nadal puste.