Witam, widać, że od ostatniego postu do Maxipizzy dobrali się wielcy inwestorzy i wyrywają sobie akcje z rąk. A prezes przecież też zapakowany pod korek. No i milionik na koncie sobie spokojnie leży. Dawno nikt o tym nie przypominał. Brać i zajadać. Trzeba dobrać jakieś picie bo czkawka murowana. Ha, ha, ha.
Co z tymi agentami? Coś wiesz czy bredzisz z bólu po stracie? Ugotowałes się co nie. Zbieraj na wyścigi z prezedem. Miałes ostro kupować, ale chyba za drogo? Spóla przewartościowana ze 3 razy. Tak po 15 groni to można się zastanowic może? Nie ma co kasy wywalac na badziew? Towaru po prawej leży wystarczająco.
Właśnie dla uśmiechu tu zagladam. Co spojrze na twój nick, to przypominaja mi sie bzdury jakie wypisywałeś i kładę się ze śmiechu. Naprawdę. Nie tylko ja. Wszyscy mamy ubaw . Na przykład takie coś:
-=TAKA sytuacja AKCJE warte 1,2 zł a BOISZ sie KUPIĆ po 60gr.=-
albo to
"Zagaramy pod 1 z łprzed wynikami czy dopiero po wynikach ?"
w mojej ocenie jest większa szansa na wzrosty niż na spadki ale zobaczymy ja uwierzyłem w rozwój i wzrost wartości i nadal wierzę nie zainwestowałem środków które są potrzebna na życie tak jak robią co nie którzy i potem muszą skakać bo nie ma za co rachunków opłacić