Zorganizowana MAFIO PRZESTEPCZA oddawaj ludziom kasę jestescie na tej giełdzie tylko po to aby ludzi okradac do zera tylko już idiotów wam brakuje do wpłacania lichwy wy oszuści cypryjscy a ciekawe jeszcze bardziej kto złodziejski mafie dopuszcza na głowny parkiet panie ZIOBRO najwyzszy czas się tym gangiem złodziejskim zająć
Dnia 2016-03-04 o godz. 09:44 ~kkk napisał(a): > Co wynika z dzisiejszego Info ?
Co wynika z info ze
Not to dissolve the Company in spite of a loss exceeding of corporate capital of the company. Nie rozwiązaniu Spółki pomimo straty przekraczającej kapitału korporacyjnego spółki. Czyli dobra wiadomosc
czyli do przodu, baaardzo powoli ale bedzie do przodu, mozolnie ale jednak, po drodze beda ludziska wyskakiwac no ale ak to juz musi byc, zdarza sie spektakularne wzrosty pod te wyskoki i trzeba bedzie do tego przywyknąc
Za jakie 1,5 - 2 lata bedzie dobrze, tylko czy posiadacze zechca tyle czekac ?
Trzymam je już dwa lata to i drugie tyle wytrzymam. Zresztą,spisałem je na straty bo zakupiłem po 0,90 groszy. No ale ostatnie info mile mnie zaskoczyło :) Pozdrawiam serdecznie.
Dnia 2016-03-06 o godz. 15:27 ~Tomek napisał(a): > Trzymam je już dwa lata to i drugie tyle wytrzymam. Zresztą,spisałem je na straty bo zakupiłem po 0,90 groszy. No ale ostatnie info mile mnie zaskoczyło :) Pozdrawiam serdecznie.