• Zbierają po 7 gr... Autor: ~Artur [195.35.80.*]
    Czy jutro tak jak dzisiaj zbiorą na open o 1 gr wyżej ? Jak sie wybiją na 9 to z AT wynika 11 gr.
    Nadal czekam na odpowiedź ze spółki ws inwestora...
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    https://www.bankier.pl/forum/temat_re-12345-zaczyna-rozdrabnianie-piatala-1-sztuka,19885537.html
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~jero131 [213.227.99.*]
    a ponumerowany będzie rozdrabniał i rozdrabniał. Pozdrawiam
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    Jeśli ktoś ma się nabrać to stawiajcie większe batony :)))
    Dużo tego będzie po 0,07. Jest okazja wykorzystać grosz czy dwa wyżej niż było i wyjść w porę przed zatopieniem łajby. Co się tylko kto zorientuje, że jeszcze można oddać - dostawia po siódemce.
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    12345 spokojnie Ty albo ktoś z twoich kolegów walnie 1 akcja o 17:00 w 6 groszy.
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~Jorg [89.75.99.*]
    brawo 12345 dałeś radę :D
    możesz być pewien, to nie moja robota. ja swoje resztki trzymam do walnięcia w 2-1 grole :)) dla ubawy.
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~aaa01 [37.47.15.*]
    Na Polimexie pisze też 1-5 i to co napisze, nie sprawdza się. I tak już od co najmniej 3 lat. Jeżeli jest to ten sam forumowicz, to możemy być spokojni o Spółkę.
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: alidrisi2 [83.27.149.*]
    A niby jaki w tym interes da 12345, żeby ta 1 akcję sprzedawać?
    Widać że kolejny leszczu "pomyślał", że jest sprytny i sobie skupi "po cichu" trochę akcji i teraz pilnuje żeby "nie nakręcić" kursu. o sile tego ruchu najlepiej świadczy fakt, że trzeba kupować po kilkadziesiąt tysięcy żeby zdrożano o 1 gr ale wystarczy sprzedać 1 akcję żeby o 1 grosz staniało. Dziwię się, że komuś się chce w tej sytuacji prowadzić AT skoro wystarczy "zainwestować" 1zł żeby bujać kursem
  • Re: Zbierają po 7 gr... Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    Ci co znają się choć troszkę na AT, to już zapewne wiedzą, że jutrzejszy dzień dużo wyjaśni i wyklaruję sytuację ;). Koniec tygodnia zapowiada się bardzo ciekawie. Jak widać jesteśmy tylko leszczami a obok nas same grube ryby ;)), że ho ho, jak to mówią inna liga.
  • Zejdź na ziemię Autor: kowal2200 [93.105.42.*]
    Na niepłynnych rynkach nie stosuje się AT! Była już na forum taka lilka co AT stosowała dużo szczekała i tylko smród po niej został.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: alidrisi2 [83.27.149.*]
    Brawo Jero wreszcie jakaś trafna analiza. Tylko z tym twoim wyjaśnianiem sytuacji jest jak z rzucaniem palenia u Maka Twaina. Ponoć robił to setki razy i za każdym razem mu się udawało. Ty może setek prognozjeszcze nie postawiłeś ale jesteś na dobrej drodze.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    alidrisi2 tylko różnica pomiędzy nami jest zasadnicza.... będziecie się mogli przekonać, zresztą ponumerowany już ma co robić z rozdrabnianiem tego piątala ;)) Ja nie zgaduje... Pozdrawiam
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: alidrisi2 [83.27.149.*]
    Różnica jest faktycznie ogromna Mak Twain miał talent a ty masz stratę.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    widzisz i nawet tutaj się mylisz, zresztą jak we wszystkim. Tacy ludzie jak Ty się rodzą i takimi umierają.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    Napisał nieomylny jero z trafnością na poziomie 5%. To już nie jest śmieszne co piszesz,nikt ciebie nie bierze na poważnie jak kiedyś lilkę.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: jero131 [213.227.99.*]
    kowal a czy ja o to zabiegam? nie... Dla mnie i dla wielu obecnych inwestorów, osoby Waszego pokroju wypisujące nie poparte żadnymi podstawami informację, które stawiają spółkę w złym świetle są nie na miejscu. Zresztą Wasze proroctwa są również nic nie warte.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: kowal2200 [213.17.242.*]
    "które stawiają spółkę w złym świetle są nie na miejscu" -chyba zapomniałeś, że spółka oszukała i wciąż oszukuje inwestorów Tu się szykuje upadłość, nie ma kasy w spółce, nie zarabia, a zarząd wypłaca sobie gigantyczne pensje, odsyłam do ostatniego raportu.
    Ale przecież ty piszesz o niej w samych superlatywach jak byś miał 50 groszy za wpis.
  • Re: Zejdź na ziemię Autor: ~alirisi2 [178.217.193.*]
    Jero daj spokój jeśli tu ktoś o coś zabiega to z pewnością ty. Trzeba by zsumować aktywności z 5 osób żeby tobie dorównały więc albo bierzesz za to kasę ja sam twierdzisz albo piszesz za darmo tylko dla poklasku bo innych uzasadnień dla takiej pracowitości nie widzę
[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.