Dużo tego będzie po 0,07. Jest okazja wykorzystać grosz czy dwa wyżej niż było i wyjść w porę przed zatopieniem łajby. Co się tylko kto zorientuje, że jeszcze można oddać - dostawia po siódemce.
Na Polimexie pisze też 1-5 i to co napisze, nie sprawdza się. I tak już od co najmniej 3 lat. Jeżeli jest to ten sam forumowicz, to możemy być spokojni o Spółkę.
A niby jaki w tym interes da 12345, żeby ta 1 akcję sprzedawać? Widać że kolejny leszczu "pomyślał", że jest sprytny i sobie skupi "po cichu" trochę akcji i teraz pilnuje żeby "nie nakręcić" kursu. o sile tego ruchu najlepiej świadczy fakt, że trzeba kupować po kilkadziesiąt tysięcy żeby zdrożano o 1 gr ale wystarczy sprzedać 1 akcję żeby o 1 grosz staniało. Dziwię się, że komuś się chce w tej sytuacji prowadzić AT skoro wystarczy "zainwestować" 1zł żeby bujać kursem
Ci co znają się choć troszkę na AT, to już zapewne wiedzą, że jutrzejszy dzień dużo wyjaśni i wyklaruję sytuację ;). Koniec tygodnia zapowiada się bardzo ciekawie. Jak widać jesteśmy tylko leszczami a obok nas same grube ryby ;)), że ho ho, jak to mówią inna liga.
Brawo Jero wreszcie jakaś trafna analiza. Tylko z tym twoim wyjaśnianiem sytuacji jest jak z rzucaniem palenia u Maka Twaina. Ponoć robił to setki razy i za każdym razem mu się udawało. Ty może setek prognozjeszcze nie postawiłeś ale jesteś na dobrej drodze.
alidrisi2 tylko różnica pomiędzy nami jest zasadnicza.... będziecie się mogli przekonać, zresztą ponumerowany już ma co robić z rozdrabnianiem tego piątala ;)) Ja nie zgaduje... Pozdrawiam
kowal a czy ja o to zabiegam? nie... Dla mnie i dla wielu obecnych inwestorów, osoby Waszego pokroju wypisujące nie poparte żadnymi podstawami informację, które stawiają spółkę w złym świetle są nie na miejscu. Zresztą Wasze proroctwa są również nic nie warte.
"które stawiają spółkę w złym świetle są nie na miejscu" -chyba zapomniałeś, że spółka oszukała i wciąż oszukuje inwestorów Tu się szykuje upadłość, nie ma kasy w spółce, nie zarabia, a zarząd wypłaca sobie gigantyczne pensje, odsyłam do ostatniego raportu. Ale przecież ty piszesz o niej w samych superlatywach jak byś miał 50 groszy za wpis.
Jero daj spokój jeśli tu ktoś o coś zabiega to z pewnością ty. Trzeba by zsumować aktywności z 5 osób żeby tobie dorównały więc albo bierzesz za to kasę ja sam twierdzisz albo piszesz za darmo tylko dla poklasku bo innych uzasadnień dla takiej pracowitości nie widzę