Zazwyczaj ojciec chce dobrze dla swoich dzieci tylko one rozumieja to dopiero po czasi "spieszmy sie kochac ludzi tak szybko ......... (poszlem po bandzie :)
Gotówki 65 mln. Aktywa netto (ostrożnie wycenione) z 57 mln. Czysta firma bez gotówki wyceniona na 125 mln zł. Przepływy operacyjne 107 mln. Zysk netto + amortyzacja 40 mln. Podejrzewam, że właściciel chce zdjąć spółke z giełdy i zależy mu na niskich średnich za 3 i 6 mc-y. Szkoda, bo kolejna dobra spółka zniknie.
każdy moment na sprzedaż z zyskiem jest dobry , kupione ostatnio oddałem pojdzie do góry nie wiem na spadajacym rynku jest 6% to dużo nauczyłem sie juz zbierać % ważny fix
gołym okiem widac , że wszyscy chcą sprzedać - a kupujacy jest jeden albo go nie ma (wtedy obroty zerowe) płaczki jeszcze chwile temu po 1,8 były zrzuty to teraz ponad 10% do zebrania (dodatkowa podaż) GPW to szambo bez kasy kto ma kupować i po co tak drogo?
sprzedałem wszystko wczoraj i dzisiaj i zapakowałem w ZEPAK - albo zysk albo w pysk - tam duże ruchy tu juz nie mogłem wytrzymać życze dużych zyskow dla żelaznego
target niestety był za wysoki śr.2,3 -a powinno to kosztowac 4 zeta - ale tu tylko wajda kupuje wiec nie ma +-10% pozdr cierpliwosci zycze poinno rosnać