Nie sprzedawajcie akcji,te pare groszy ktore dzisiaj za nie dostaniecie i tak was nie zbawi.MSX ma zupelnie nowy plan wyjscia z pata,czesciowo ratuja swoje glowy.Nie namawiam na kupno,ale namawiam na trzymanie,i nie straszcie mnie KNF.Ja kupuje,ale mnie stac na straty jesli wiadomosci ktore mam nie spelnia sie.Ale ten kto dzisiaj sprzedaje a kupil w przedziale 2-4 zet niech juz nigdy nie wchodzi na GPW.
A co proponujesz,kupic za 10 tys. i sprzedac za 250 zlotych.No to kto tutaj jest pajacem.A co komu da te 250.Na waciki?A jesli rzeczywiscie ten plan ma jakakolwiek szanse?Jeszcze raz powtarzam:dobra kolacja we dwoje kosztuje wiecej.Ale w koncu tak jak nikt nikogo nie zmuszal do kupowania,tak nie zmusza do trzymania.
dalej naganiają na śmiecia .... czy staniszewski opowiedział już na czym polegał "biznes" mongolski , gdzie raporty dlaczego nie zwołano NWZA, no i dlaczego wywalono spółkę z notowań ? zapamietać
Chcialbym podziekowac kolegom ktorzy umozliwili mi zakupienie wczoraj 40 tys.akcji po 0,11.To tylko 4520 zl.Zobaczymy co powiecie po 31 marca.A moze to ja utopilem tak olbrzymia sume?Smieje sie zawsze ostatni,odwolanie juz w drodzw do KNF.Ale moze juz jest za pozno?Ja nie placze i nie wzywam przed sad ,ja kupuje.
jedyne rozwiązanie to odwołanie i zwołanie walnego akcjonariuszy bez walnego będzie bezteminowe usunięcie z notowań! no i jeszcze kto zapłaci 400tysięcy kary?Zarząd jest niezbyt wygarnięty, bo mógł zrobić walne, nie dostałby kary tych 400tysięcy.a tego raczej KNF nie odpuści
tu może być różnie.przejrzałem jeszcze raz raporty które przedstawiali jeżeli są w nich prawdziwe dane to spółka powinna mieć aktywa za około 60mln zł.