Jeśli akcjonariusz przekracza 33% w wyniku nabycia akcji w normalnym trybie, musi ogłosić wezwanie na kolejne 33%.
Jeśli przekroczy 66%, musi ogłosić wezwanie na pozostałe akcje.
Pomysl , ktoś odbiera papier za .81 a tu bedzie kolejne kilka złotych wyżej
Ja mam duzo i jyz duży procent na plus ale oddam moze za 2 złote
Zgadzam sie z Toba i uważam ze cwanie chcą odebrać papier przed kolejnym skupowaniem, ale niestety duzo ludzi odda po .81 i pare instytucji tez ale tylko bo to taki układ
Ja potrzymam bo lepszy wróbel w garści niz kanarek:)))
Scenarjusz na 2miesiace.Jesli sie uda sprzedac po 0,81 nie bedziecie musieli jechac do biora.Po wezwaniu odkupic na domknieciu luki cenowej,czyli w okolicach 0,75zl
Wilk, sęk w tym że jeśli skupią powyżej 90% to wycofają spółkę z giełdy, i może kiedyś będzie warta i 10 zł, ale już bez akcjonariuszy, tylko Solorz zarobi... po to się ogłasza wezwania na całość.
Przy ostatniej emisji pisali o swietlanych latach LTE a później było ciagle uklepane dno. Myślę ze obecnie sa lepsze spółki ktorych nie będzie trzeba kisic kilka lat aby nie wychodzic z minusem
Każdy ma swoje zdanie, tu nic nie musisz bo to samo bedzie rosło, swoje odstalo :)) ale próbuj stary , zapisz tylko za ike wyszedłeś i za miesiąc sprawdź raz jeszcze czy będziesz miał z kolejnej inwestycji 15 kolejnych procent plus marże za kupno sprzedaż :) ja zostaje i raz jeszcze mowię 2 zety
Dnia 2016-02-29 o godz. 13:18 ~gracz napisał(a): > wreszcie madrzy posprzedaja ,bo moze byc gorzej a spekula bedzie kosic 075- do 081 i tak kilka miesiecy
trzeba sie bedzie spokojnie przyczaic na te 0,75 i pozniej sprzedac przed samym wezwaniem po 0,81