• witam na pokładzie Autor: bankster [109.243.27.*]
    skromny pakiet bo jednak strach ale mam rok temu było tu pięknie może i teraz będzie?;)
  • Re: witam na pokładzie Autor: ~jero131 [89.76.48.*]
    Witamy :)
  • Re: witam na pokładzie Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    pokład już po wodą, tylko główki wam widać. Ale cóż, doświadczajcie sami.
    najpierw trzeba dorosnąć, później mieć gotówkę... Ty ponumerowany masz problem z jednym i drugim. Jak tam te twoje 300k po stronie K maleje coś ;)), jak tam Twoje zamknięcie spółki po wyniczkach ?? Przypominasz mi takiego małego ratlerka co potrafi tylko dużo szczekać ;))
  • Re: witam na pokładzie Autor: ~12345 [82.139.164.*]
    O, widzę że dotarło. Zajarzyłeś, że dla analizy nie istnieje pojęcie "kiedy" i nie pytasz. Ale nie cisz się, bo jeszcze ze swoim intelektem nie przebiłeś dna od spodu, czego dowodzi czym "błyszczysz" na tym forum. Ocenę mojej osoby odpuść, bo jak pisałem wcześniej najpierw musisz przebić się od spodu. Zamknięcie spółki po wyniczkach nie może mieć miejsca, bo nie istnieje taka procedura ani regulamin. Sens ostrzeżenia był taki, że wyniczki to gwóźdź do trumny, a kiedy ten gwóźdź wylezie z wieka, czas pokaże. Jak widać, bardziej kwit idzie w piątala a kosmetycznie biorą z 6. Jeśli wierzysz ułudzie pokazowego zlecenia kupna na 5, to wierz -u kogoś kto siedzi poniżej poziomu dna to typowe. Było 8 złotych jest 5 groszy - lepszych wyjaśnień nie trzeba.
    Jeśli już tak szczekasz, to przynajmniej mógłbyś podać jakąś podstawę, która w analizie mówi, że nie ma pojęcia kiedy, może raz błyśniesz, w co osobiście wątpię. Co do wyniczków i Twojego piątala to ośmieszasz się chłopczyku ;)). A podobno zostałem już tutaj sam, a tu nagle jakiś rynek, gwoździe, Twój wieczorny różowy pamiętniczek musi być bajkowy ;))
    bo wiesz chłopczyku ... nawet Twoje wyrwane z kontekstu zdania mnie rozśmieszają do bólu. Ja się cały czas pytam kiedy rozdrobnisz tego piątala??, co go tak niby ubywało ;)), o analizie z Tobą nie ma sensu rozmawiać ;)) - (napisałem, że się kolejny raz zbłaźnisz i tak się stało), wyniczki również nakreśliły Twoje nic nie warte słowa pisane a swoje poziomy ceny jakbyś uważnie śledził, już podałem ;)). Ale jeśli coś zacząłeś to skończ a zgodnie z prawniczą maksymą jeśli coś nie jest zabronione to jest dozwolone. Musi być określone i napisane wprost ;)), obnażasz swoją głupotę na każdym kroku, obnażasz to, że jesteś zwykłym bolkiem, co może sobie tylko pisać ;)) Jak to napisał Jerry bidok z Ciebie i tak pozostanie ;)), bo nie chcę mi się wierzyć, że kiedyś zmądrzejesz.
    Ponumerowany nie sądzę abyś podparł swoje szczekanie jakąś merytoryczną podstawą... bo już wszyscy się przyzwyczailiśmy, że jesteś tutaj ofiarą i błaznem do kwadratu. Co do pytania "kiedy" i analizy finansowej zacytuję ciekawy cyt. Cel analizy w każdych okolicznościach musi być jasno określony – inaczej cały proces zmieni się w jałowe "mielenie" liczb. O ile zarządzanie definiuje się czasami jako "sztukę zadawania ważkich pytań", to proces analizy finansowej powinien znajdować sensowne odpowiedzi na te ważkie pytania – bez względu na to czy rezultaty można ująć w formie liczb. I jak widzisz "Kiedy" używa się w pytaniu prawda - (tak dla naszego przyjaciela- rozumnego inaczej ;)) To tak abyś wbił sobie do tej kapucynki, że analiza finansowa to jak widzisz nie tylko poziomy cen. Ale ...od kogo ja wymagam..
  • Re: witam na pokładzie Autor: ~12345 [89.229.181.*]
    Samokompromitacja wpisów była i jest, ale skrob dalej od spodu, skrob, jest niewielka szansa, że zdołasz się kiedyś przebić na to dno. Biomaxa już wtedy nie będzie w notowaniach.
    i tak jak myślałem potrafisz tylko poszczekać ;))
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.229.181.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.76.48.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~12345 [89.229.181.*]
    ....."myślałeś"... tylko ci się zdawało,nie pochlebiaj sobie, skrob dalej, jest nadzieja, że w końcu się uda przebić i będziesz na wymarzonym dnie.

I cooo? Musiałeś na pomoc wołać moderatora, bo nie starczyło argumentów?

[x]
BIOMAX 0,00% 0,05 2016-07-01 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.