• Jutro wyniki ... Autor: ~maniek [46.77.124.*]
    ... a tak się nie zachowuje kurs spółki, która ma przedstawić dobre wyniki. Myślałem, że związani ze spółka będą przeboerać nóżkami aby kupić akcje. Jedbak zapowiada się kaszana jak zawsze.
  • Re: Jutro wyniki ... Autor: ~Kkk [178.159.128.*]
    Wyniki maja być 29 lutego
  • Re: Jutro wyniki ... Autor: ~Grzegorz [79.186.42.*]
    Wyniki nie jutro lecz w poniedziałek. Raczej powinny być dobre. Roczne dopiero w kwietniu i też dobre ( w tym wypadku każde byłyby dobre w porównaniu do wyników za rok 2014). Dziwny elektorat ma spółka. Kiedy nic nie działo się dobrego a spółka praktycznie nie istniała, wszyscy byli na "nie". To zrozumiałe. Kiedy jednak coś drgnęło, pojawił się jakiś pomysł na dalsze działanie, pomysł a nie wirtualne banialuki, coś się dzieje, wreszcie pojawiły się jakieś przychody i faktyczne zyski - wszyscy znów przeciwko. W ten sposób działamy przecież na własną szkodę i tą drogą nigdzie nie zajdziemy. Petrolinvest, Drewex i kilka innych spółek bez pomysłu na siebie i z niewyobrażalnymi stratami na GPW robią furorę. w 2-3 dni po 80-150 procent. Tymczasem LARK... O co tu chodzi?
  • Re: Jutro wyniki ... Autor: ~herh [85.202.153.*]
    Dnia 2016-02-25 o godz. 15:57 ~Grzegorz napisał(a):
    > Wyniki nie jutro lecz w poniedziałek. Raczej powinny być dobre. Roczne dopiero w kwietniu i też dobre ( w tym wypadku każde byłyby dobre w porównaniu do wyników za rok 2014). Dziwny elektorat ma spółka. Kiedy nic nie działo się dobrego a spółka praktycznie nie istniała, wszyscy byli na "nie". To zrozumiałe. Kiedy jednak coś drgnęło, pojawił się jakiś pomysł na dalsze działanie, pomysł a nie wirtualne banialuki, coś się dzieje, wreszcie pojawiły się jakieś przychody i faktyczne zyski - wszyscy znów przeciwko. W ten sposób działamy przecież na własną szkodę i tą drogą nigdzie nie zajdziemy. Petrolinvest, Drewex i kilka innych spółek bez pomysłu na siebie i z niewyobrażalnymi stratami na GPW robią furorę. w 2-3 dni po 80-150 procent. Tymczasem LARK... O co tu chodzi?

BRAK ZAUFANIA - o to chodzi.

• Re: Jutro wyniki ... Autor: ~markus [84.40.132.*]
    O naiwni lub celowo siejący zwątpienie, powtarzam powtórnie: kurs spółek, które są w zainteresowaniu "spółdzielni" nigdy nie jest spontaniczny, jest ustalony przez podmiot A sprzedający podmiotowi B po ustalonym kursie. Dopiero w dłuższej perspektywie - kilku lat spółka daje bardzo duże zyski. Wiem co piszę, dorobiłem się na Amice, Gralu, ZEG-u. Jak nie macie cierpliwości na zagraniu kreatorów kursu to współczuję.
  • Re: Jutro wyniki ... Autor: ~Orion [89.74.151.*]
    inwestycja w media jest strzałem w 10tkę
    extramedia to b.dobra baza
[x]
LARK -1,64% 0,15 2018-05-18 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.