... a tak się nie zachowuje kurs spółki, która ma przedstawić dobre wyniki. Myślałem, że związani ze spółka będą przeboerać nóżkami aby kupić akcje. Jedbak zapowiada się kaszana jak zawsze.
Wyniki nie jutro lecz w poniedziałek. Raczej powinny być dobre. Roczne dopiero w kwietniu i też dobre ( w tym wypadku każde byłyby dobre w porównaniu do wyników za rok 2014). Dziwny elektorat ma spółka. Kiedy nic nie działo się dobrego a spółka praktycznie nie istniała, wszyscy byli na "nie". To zrozumiałe. Kiedy jednak coś drgnęło, pojawił się jakiś pomysł na dalsze działanie, pomysł a nie wirtualne banialuki, coś się dzieje, wreszcie pojawiły się jakieś przychody i faktyczne zyski - wszyscy znów przeciwko. W ten sposób działamy przecież na własną szkodę i tą drogą nigdzie nie zajdziemy. Petrolinvest, Drewex i kilka innych spółek bez pomysłu na siebie i z niewyobrażalnymi stratami na GPW robią furorę. w 2-3 dni po 80-150 procent. Tymczasem LARK... O co tu chodzi?
Dnia 2016-02-25 o godz. 15:57 ~Grzegorz napisał(a): > Wyniki nie jutro lecz w poniedziałek. Raczej powinny być dobre. Roczne dopiero w kwietniu i też dobre ( w tym wypadku każde byłyby dobre w porównaniu do wyników za rok 2014). Dziwny elektorat ma spółka. Kiedy nic nie działo się dobrego a spółka praktycznie nie istniała, wszyscy byli na "nie". To zrozumiałe. Kiedy jednak coś drgnęło, pojawił się jakiś pomysł na dalsze działanie, pomysł a nie wirtualne banialuki, coś się dzieje, wreszcie pojawiły się jakieś przychody i faktyczne zyski - wszyscy znów przeciwko. W ten sposób działamy przecież na własną szkodę i tą drogą nigdzie nie zajdziemy. Petrolinvest, Drewex i kilka innych spółek bez pomysłu na siebie i z niewyobrażalnymi stratami na GPW robią furorę. w 2-3 dni po 80-150 procent. Tymczasem LARK... O co tu chodzi?
O naiwni lub celowo siejący zwątpienie, powtarzam powtórnie: kurs spółek, które są w zainteresowaniu "spółdzielni" nigdy nie jest spontaniczny, jest ustalony przez podmiot A sprzedający podmiotowi B po ustalonym kursie. Dopiero w dłuższej perspektywie - kilku lat spółka daje bardzo duże zyski. Wiem co piszę, dorobiłem się na Amice, Gralu, ZEG-u. Jak nie macie cierpliwości na zagraniu kreatorów kursu to współczuję.