Jeszcze pare lat temu czlowiek czekalby z nadzieja ze ruszy przed wyniki, a teraz mimo iz wyniki powinny byc dobre to czlowiek siedzi wypeniany zeby kursu nie zmasakrowali
Przyjdzie czas i na WASKO, po kilku latach zapomnienia w segmencie informatycznym wreszcie pora się obudzić, po prostu firmy informatyczne się znudziły inwestorom. Ale teraz kto wie co podpowie życie ......
wszyscy wiedzą że wyniki będą dobre! jednocześnie nikt nie chce kupować muła bo ciężko go sprzedać przy takich obrotach! pewnie trochę potrwa zanim na bananowej znów będzie na tyle kapitału żeby i Wasko rozbujać!
ja mam taką teorie chcą jak najbardziej zniechęcić żeby przy wynikach odebrać jak najwięcej jak najtaniej - ostatnio dokupiłem 10k po ok 1,92 to im sprzedam z +10% we wtorek ;) (już łapczywy nie jestem) ps jeśli oczywiście będzie zysk netto ok 23mln zł
zrobią co chcą ,Wajda ma 80% ,z zysków za mataczy tak żeby podzielić się z akcjonariuszami jak najmniej ,po co dzielic sie z plepsem on jest pon cyrki z zyskami będą